Wilujeng sumping di toko online kami!

Mesin las, mesin las DC, mesin las AC, masker las, asesoris las

Pedaran pondok:

Tujuan mesin las listrik nyaéta nyampur solder sareng bahan anu badé dilas ku nganggo busur suhu luhur anu dihasilkeun ku sirkuit pondok antara blok positip sareng négatip, janten ngahijikeun objék anu dihubungi. 


Detil Produk

Tanda Produk

Struktur na saderhana pisan, éta mangrupikeun trafo kakuatan tinggi. Mesin las tiasa dibagi kana dua jinis numutkeun kana jinis kakuatan kaluaran, hiji nyaéta catu daya AC, anu sanésna nyaéta catu daya DC. Aranjeunna nganggo prinsip induktansi, induktansi bakal ngahasilkeun parobihan voltase anu ageung nalika ngahurungkeun sareng mareuman, sareng nganggo busur tegangan tinggi anu dihasilkeun ku sirkuit pondok sakedap antara kutub positip sareng négatip pikeun ngalembereh solder dina éléktroda, ngarah tiasa ngahontal tujuan beungkeutan atom.

17
9

Mesin las listrik seueur dianggo. Mesin las mangrupikeun alat anu peryogi pisan pikeun perusahaan damel kapal ageung, perusahaan industri sareng pertambangan sareng sagala rupa perusahaan konstruksi. Mesin las listrik dianggo pikeun bahan las, sareng éta listrikna dianggo.
Khususna, sababaraha unit konstruksi leutik mésér mesin las listrik murah pikeun ngahémat biaya. Gampang nyababkeun kejutan listrik, seuneu sareng sepi nalika dianggo di lingkungan anu kasar tina situs konstruksi, anu bakal ngabahayakeun kaamanan pribadi sareng kaamanan harta benda. Kusabab kualitas pengelasan anu goréng, dimungkinkeun pikeun runtuhkeun proyek wangunan.

 

6
微信图片_20200823155357
1
2
3
4
5

Kauntungan tina mesin las DC: anu paling penting nyaéta busur relatif stabil salami las DC, sabab arus henteu nol titik, éta tiasa ngajaga pembakaran busur dina arus anu alit pisan, sareng dasarna tiasa nerapkeun sagala jinis batang las; penetrasi las ageung, sareng dina waktos anu sasarengan, éta hémat énergi. Kalemahan mesin las DC: DC gampang bias busur, ayeuna henteu tiasa ageung teuing.

10
微信图片_20200830005311
18

Kauntungannana las AC nyaéta: mimiti, henteu gampang bias arc; kadua, sirkuit umum mesin las AC saderhana sareng tingkat kagagalanna relatif handap; Karugian mesin las AC nyaéta sapertos kieu: umumna, éta ageung sareng ageung; dina waktos anu sami, konsumsi énergi trafo ageung sareng konsumsi kakuatanna serius, sareng input fase tunggal mangaruhan kasaimbangan jaringan listrik.

 

微信图片_20200830005319
微信图片_20200910001845
微信图片_20200906171219
微信图片_20200910001818

BOSENDA nyayogikeun séri mesin las tina las DC sareng las AC. Mesin las ogé tiasa didesain, urang tiasa ngalakukeun OEM sareng ODM. Kanggo inpormasi langkung lengkep, kersa naroskeun ka kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami