Wilujeng sumping di toko online kami!

Bor pulas, bit bor stainless steel, bit bor baja, bit bor besi, bit bor HSS, ragaji liang kai

Pedaran pondok:

Produk: Pinuh Grinding Twist Bor Bit

 


Detil Produk

Tanda Produk

Bor pulas anu biasa dianggo di pasar didamel tina waja gancang (bodas) sareng karbida semén (hideung hideung).
Baja gancang gaduh kirang karasa, tapi kateguhan anu saé sareng harga murah, tapi éta henteu tiasa dianggo dina motong-gancang. Umumna digunakeun pikeun bahan anu henteu karasa, sapertos paduan aluminium, baja karbon rendah, jst;

421-300x300 (1)
249-300x300
169-300x300
523-300x300
319-300x300
11
15
微信图片_20200909031534
微信图片_20200909021132

Karbida semén gaduh teu karasa luhur, kirang tangguh sareng harga tinggi. Éta tiasa dianggo dina motong-gancang. Umumna digunakeun pikeun bahan anu teu karasa, sapertos waja alloy sareng baja karbon tinggi saatos anil.

BOSENDA Full Grinding Twist Bor Bit / Metal Bor Bits kalayan standar industri, panawaran pikeun stainless steel, beusi tuang, beusi waja, I-beam, alloy aluminium sareng bahan logam anu sanés. Nampilkeun kualitas luhur kualitas luhur baja alat, pangobatan panas vakum, seukeut sareng awét.

Boh HSS sareng bahan karbida semén, tiasa dianggo pikeun stainless steel, lambar beusi, baja sudut, tambaga sareng aluminium sareng logam sanés. Geser na lengkep, ku sabeulah anu seukeut, sareng ngagem resistansi anu luhur sareng ngagaduhan umur jasa anu langkung lami. Lempeng shank cocog pikeun bor leungeun listrik na bangku wakil.

00
12
微信图片_20200909021105
微信图片_20200909031247
6
微信图片_20200909015835

Bit bor pulas tina bahan HSS anu béda sareng tina bahan padet anu keras tiasa dianggo pikeun bahan logam anu béda kalayan kahirupan anu béda-béda. Bahan bor bahan karbida Semén ngagaduhan karasa, kakuatan tinggi, résistansi maké tinggi sareng tahan korosi, kinerja anu saé, stabil sareng kualitas dipercaya.

Kami milih bit bor pulas anu paling cocog pikeun anjeun numutkeun objék pangeboran anjeun, kami nyayogikeun produk anu paling propésional. Dina 10 taun ka pengker, kami parantos ngintunkeun bit bor kami ka ampir sadaya buana anu kalebet seueur nagara di saluruh dunya, kualitas kami salawasna dina inti urusan bisnis urang sareng urang bakal salawasna nekenkeun panekanan kana kontrol kualitas sareng layanan purna jual supados tetep kompetitif di lapangan.

BOSENDA Twist Drill Bits nyayogikeun spésifikasi lengkep, nyugemakeun pangeboran sadaya jinis bahan logam.

23
20
18
21
22
微信图片_20200830152219

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami