Wilujeng sumping di toko online kami!

Ragaji liang liang, bor liang, ragaji liang baja beusi, bor karbida semén, ragaji liang alloy stainless steel UNIKA

Pedaran pondok:

Gergaji liang liang BOSENDA kualitas luhur / bor liang anu motong beusi sapertos leutak, kalayan épisiénsi anu seukeut sareng awét sareng luhur ogé gancang dibuka, éta nganggo résistansi anu kuat dina ngolah.


Detil Produk

Tanda Produk

00000

Kalayan téknologi canggih, sareng alloy- cutter-head, anu ngahasilkeun résistansi motong alit sareng épisiénsi lawang tinggi nalika prosés damel. Bor panggilingan posisi tengah, pikeun posisi anu akurat sateuacan pangeboran, anu mastikeun akurasi, pangeboran gancang sareng éfisién nalika damel. Ngaoptimalkeun desain alur panyabutan chip pikeun mastikeun panyabutan chip lemes sareng sacara efektif nyegah ngahalangan lebu. Pakem segitiga anti-slip, nyekel pageuh dina prosés damel, henteu gampang dieunakeun, nyandak kaamanan sareng jaminan anu langkung luhur dina prosés damel.

0000000
0000
00000000
000

Pambuka liang karbida semén tiasa nyetir liang dina pelat waja biasa, pelat waja alloy, pelat stainless steel sareng beusi cor. Ketebalan pelat motongna 5mm, sareng ujung motongna didamel tina tungsten, kobalt sareng alloy vanadium kualitas luhur. Éta tiasa motong sagala jinis logam non-ferrous, logam hideung sareng non-logam, khususna pikeun logam tiis sareng panas sareng pelat stainless steel.

7
微信图片_20200823153213
8
微信图片_20200823153221
微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545

BOSENDA Saws Hole kualitas luhur tiasa dianggo pikeun pangeboran dina waja stainless, cor-iron, alloy aluminium sareng sababaraha jinis bahan logam non-standar.

Spésifikasi produk tina 12-200MM, numutkeun bahan pamrosésan sareng spésifikasi produk, punten pilih jumlah révolusi anu pas.

00
6
000000
微信图片_20200907163412
12
17
微信图片_20200909031646
19

Tindakan pancegahan:
Pariksa integritas liang pangeboran sateuacan dianggo;
Klem permukaan segitiga nalika masang liang pangeboran kana bor listrik;
Tetep perpendicularity tina liang pangeboran sareng nyanghareupan damel nalika damel;
Anggo kakuatan leutik dina awal pangeboran, teras tingkatkeun gaya anu pas saatos diposisikan;
Nalika damel, rotasi henteu kedah lambat teuing pikeun nyegah sabeulah anu nyangkut;
Nalika bor tengah ngebor kana obyék, henteu pantes ngagunakeun teuing kakuatan pikeun nyingkahan ujung sabeulah;
Nalika pangeboran teras-terasan, cairan motong tiis disarankeun pikeun dianggo.

23
20
18
21
22
24

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami