Wilujeng sumping di toko online kami!

Aman, baja tahan seuneu, konci kode sidik, sadayana jinis aman

Pedaran pondok:

Kalayan pamekaran sains sareng téknologi, aman dinten ayeuna parantos dikembangkeun tina fungsi anti maling paling saderhana dugi ka jinis anu ampir teu kaitung, sapertos anti maling, pencegahan seuneu, anti maling, seuneu-buktina, anti magnét, rumah tangga, bisnis, hotél , senjata api, dokumén, data, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Kusabab jati fungsi khususna sareng anti maling, perhatosan khusus kedah dibayar kanggo pilihan brankas. Pilihan anu aman sacara dasarna tiasa dianggap tina aspek-aspek ieu:
Pilihan bahan plat baja: ngabedakeun tina kandelna, bahan sareng asal tina pelat waja, anu aya hubunganana sareng kapasitas bantalan aman nalika ngagunakeun alat khusus sapertos bor listrik sareng motong.
2. Formulir sareng las: parios naha awak kabinet kabentuk dina hiji waktos, parios naha celah antara panto kabinet sareng pigura panto, sareng naha saklarna fleksibel. Upami celahna ageung teuing, fungsi anti prying bakal lemah. Pikeun aman tina seuneu, jurang anu ageung teuing henteu kénging.
3. Struktur tradisional: Ieu inti aman. Kusabab éta aya dina kotak, pangguna henteu tiasa ningali éta, tapi éta konci pikeun nyegah bukaan téknis. Pangguna tiasa nyungkeun padagang pikeun muka tutup tukangeun tukangeun panto pikeun mariksa naha struktur tradisional internalna tepat sareng naha transmisi na fleksibel. Salaku tambahan, urang ogé kedah parios struktur sambung konci. Diaméterna baud konci kedah kentel. Ayeuna format baut konci populér ngagaduhan pangaruh anti pangukaan anu hadé.

7
8
9
10
123456

4. Sambel: upami struktur tradisional permukaan, maka konci na titik anu paling penting. Ngancurkeun konci atanapi niru konci na sami sareng ngancurkeun jantung mékanisme anti maling. Konci kompléks sacara efektif tiasa nyegah karusakan sareng nyalin konci.
5. Bagian bantu: pamrosésan suku cadang kedah mastikeun reliabiliti kinerjaana pikeun ngungkulan lingkungan panggunaan anu teras-terasan.
6. Fungsi alarm: aya fungsi alarm otomatis, sareng dina kaayaan anu tangtu alarm otomatis tiasa disayogikeun (sapertos mindahkeun, nganiaya atanapi tilu kode anu salah). Tangtosna, kaayaan aktivasina langkung beunghar, langkung saé. Ayeuna, seueur brankas henteu ngagaduhan fungsi alarm otomatis, atanapi aya sababaraha kaayaan aktivasina alarm otomatis. Anjeun kedah naroskeun sacara jelas nalika ngagaleuh.

11
12
13
16
14

7. Pangobatan anti korosi: upami prosés ieu henteu diurus sacara saé, éta bakal mangaruhan tampilan kotak, sareng dina kasus anu serius, éta bakal nyababkeun karuksakan pungsi. Bagian jero sareng luar aman anti maling kedah dicét, disemprot plastik sareng pangobatan anti korosi permukaan sanés. Aman mékanis.
8. Panampilan: ageung sareng monoton teu aya deui pamahaman nasabah ngeunaan aman. Jalma-jalma ngarawatna salaku hiasan bumi. Mimiti, titenan naha permukaanna lemes sareng naha cétna rata. Kadua, titénan naha warna sareng bentukna kagolong kana jinis karesepna, sareng ngagabung sareng lingkungan kantor anu saleresna kanggo dipésér.
9. Ukuran: ngukur ukuran aman numutkeun kabutuhan saleresna. Upami éta disimpen dina juru témbok, teu kedah diperhatoskeun teuing ukuranana. Upami éta kedah ditempatkeun di tempat anu disumputkeun, sapertos kabinet, ukuran brankas paling ageung 50 cm sareng beuratna aya dina 30kg. Peryogi dicatet yén kaseueuran brankas kalayan jangkungna langkung ti 50 cm dilengkepan roda handap sareng tiasa dipindahkeun dimana waé. Ayeuna aya seueur ukuran sareng spésifikasi aman. Sacara umum, ukuran maksimum tiasa langkung ti 100cm. Éta ogé tiasa ngaropea. Dibutuhkeun 15 dinten kanggo ngarobih.

3
4
5

10. Batré: khusus pikeun aman sandi éléktronik. Salian ti batré bawaan, aman sandi éléktronik umumna ngagaduhan kotak batré cadang éksternal. Nalika ngagaleuh, anjeun kedah merhatoskeun naha éta lengkep. Mérek BOSENDA aman ogé gaduh tampilan kakuatan dina panel, anu tiasa nyayogikeun seueur kanyamanan dina operasi anu saéstuna.

BOSENDA aman nyayogikeun spésifikasi lengkep kotak kaamanan / aman, kotak kaamanan tahan-seuneu / aman kalayan fungsi anu béda sareng katerangan anu didadarkeun di luhur, beurat tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén, konci konci, konci sidik, konci sandi tiasa disayogikeun numutkeun kabutuhan anu béda, matéri tina pelat waja biasa janten pelat waja super keras, disaluyukeun numutkeun kabutuhan anu béda. Produksi bulanan puluhan rébu unit, pangiriman gancang, pikeun nyingkahan waktos ngantosan pelanggan. Produksi kalayan efisiensi tinggi, kontrol ketat sadaya tautan.

微信图片_20200910001406
微信图片_20200910001822
微信图片_20200830004758
微信图片_20200906171208
微信图片_20200910001829
微信图片_20200830152219
微信图片_20200906171219

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami