Wilujeng sumping di toko online kami!

Lawon prrof hujan PVC, lawon buktina hujan pe, panutup treuk

Pedaran pondok:

Kaén tahan hujan seueur dianggo pikeun nutupan barang sareng ngumbara di kebon sapertos kendaraan, kapal, pabrik sareng ranjau. Éta ngagaduhan ciri tahan matahari, tahan ibun, anti sepuh, tahan korosi, beurat enteng, tilepan sareng daya tahan.
Bahan: polipropilén atanapi poliétilén kapadetan: 9 × 9 dugi 14 × 14 lébar: 1,65m ka 12m
Spésifikasi:
2X3m, 3X4m, 3x5m, 4x5m, 4x6m, 5x8m, 6x8m, 6x10m, 2.5 × 3.6m, 3.6 × 5.4m, 5.4 × 7.2m, 7.2x9m, 10x50m.

Numutkeun ka kabutuhan pelanggan:
Beurat: 60 dugi 360gsm


Detil Produk

Tanda Produk

5
4
9

Ganda sisi waterproof, opat juru tunggal tilepan panas sealing panas; tali sapanjang ujung pikeun fungsi tetep, pikeun kendaraan luang, truk, kapal, tempat konstruksi, kayu bakar, tapi ogé kalebet truk, gandeng, alat, taneuh, nyalametkeun darurat, ngalukis, sareng sajabana. Produkna ngagaduhan kaunggulan tahan cai, buktina tiis, tabir surya, anti sepuh, tahan UV, katahanan, tahan tekanan, tahan tilepan, tahan korosi, portabilitas, manpaat ékonomis sareng praktis. Produkna cocog pikeun panyimpenan, pangwangunan, sababaraha tenda, jas artileri, pabrik sareng perusahaan pertambangan, palabuan laut, dermaga, sababaraha rumah kaca, kendaraan, kapal, pesawat terbang sareng sarana transportasi sareng barang kabuka nutupan sareng ngalindungan.

8
1
2
3
6
7

Perkenalan produk kaén hujan PVC: tarpaulin héjo kentel, ogé katelah terpal PVC, dilapis ku kanvas poliéster anu luhur, dilapis ku résin témpél polivinil klorida (PVC), nambihan akselerator, penghambat hampang, agén anti sepuh, agén anti statis sareng anu sanés aditif kimiawi, nyaéta plastik dina suhu luhur. Kalayan tahan cai, bukur jamur, tahan tiis, tahan sepuh, anti statis sareng pasipatan sanésna, éta tiasa diolah kana sababaraha ukuran sareng modél numutkeun kabutuhan pelanggan. Nalika ngolah, opat sisina oilcloth sadayana dibungkus, opat juru sareng opat sisi dikancing kancing, sareng sadaya tangan bébas

123456
14

Karakteristik lawon tahan hujan PVC sareng titik-titik pikeun diperhatoskeun:
1. Éta ngagaduhan fungsi tahan cai, tahan hujan, sunscreen, buktina jamur, tarik, tilepan sareng pelapukan, sareng ngagaduhan ciri tahan asam sareng alkali, résistansi suhu luhur, ngumbah sareng tilepan anu merenah.
2. Produk ieu kedah nyingkahan alat seukeut logam anu dianggo

微信图片_20200830005311
微信图片_20200910001833
18

Anggo sareng pangropéa ngeunaan lawon tahan hujan PVC:
1. Nalika terpal PVC dianggo, éta kedah dijauhkeun pikeun ngorehan kaén nganggo alat-alat anu seukeut, anu bakal ngakibatkeun turunna kinerja lawon waterproof.
2. Saatos panggunaan terpal PVC, éta kedah dibuka, dikeringkeun sareng dibungkus kanggo dianggo deui.
3. Nalika terpal PVC ditumpuk sareng disimpen, éta kedah dijaga tina Uap sareng rodénsia. Éta kedah garing sacara rutin numutkeun asor lokal sareng iklim.
4. Nalika ngangkut tarpaulin PVC, gaya kedahna sakali-tiasa pikeun nyegah bungkus luar janten rusak sareng jampé insulasi janten robih ku kakuatan kasar.

微信图片_20200830005319
微信图片_20200910001845
微信图片_20200906171219
微信图片_20200910001818

5. Tarpaulin PVC umumna henteu seuneu, janten kedah dijauhkeun tina sumber seuneu nalika dianggo, utamina nalika disimpen.
6. Nalika terpal PVC kabuka, perlu nyingkahan karusakan tina selimut insulasi anu disababkeun ku cara narik kana taneuh.
7. Sateuacan terpal PVC kabuka, taneuh kedah dipariksa pikeun miceun objék anu seukeut pikeun nyegah karusakan lawon dina permukaan selimut insulasi.

Sacara umum, lawon didamel tina polipropilén atanapi poliétilén. Lawon hujan mangrupikeun lawon anu ngagaduhan fungsi kinerja buktina hujan.
BOSENDA nyayogikeun séri lawon tahan cai / panutup cai kalayan spésifikasi lengkep, pikeun langkung jelasna, kersa ngahubungi kami. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami