Wilujeng sumping di toko online kami!

Gembok, konci tambaga tiruan, konci stainless steel, konci daun, konci anti maling, konci sandi, konci sidik jari sareng padlocks sanésna

Pedaran pondok:

Klasifikasi padlocks
Aya seueur jinis sareng spésifikasi padlocks. Umumna, ukuran kuncén ditangtukeun ku lébar awak konci, tujuan konci ditangtukeun ku jangkungna balok konci, sareng séri konci dikantétkeun ku modeu muka konci, sapertos langsung bukaan, bukaan horizontal, bukaan luhur sareng bukaan ganda. Padlocks urang anu biasa dianggo umumna lempeng kabuka sareng horisontal kabuka.


Detil Produk

Tanda Produk

Nyaéta, nalika konci dilebetkeun kana slot konci silinder konci, konci tiasa ditarik ka luhur tanpa rotasi, anu disebat "top unlocking". Gembok jenis ieu khususna cocog pikeun nyepeng murangkalih atanapi nyandak jalma terbuka anu henteu cocog pikeun nempatkeun tulisan. Anu disebut "dobel dobel" ngarujuk kana konci anu tiasa dibuka ngan ukur nalika dua konci jalan. Éta ngagaduhan kinerja kaamanan anu kuat sareng cocog pikeun waktos-waktos dimana dua jalmi diperyogikeun nyimpen konci na dua jalmi hadir pikeun muka konci dina waktos anu sami, sapertos gudang sareng bank.

7
14
15

Klasifikasi padlocks
Salaku tambahan kana klasifikasi padlocks numutkeun mode pembukaan (langsung muka, bukaan horizontal, bukaan luhur, bukaan ganda), urang ogé tiasa mengklasifikasikeunana numutkeun struktur internal padlocks. Jinis anu umum sapertos kieu: gembong struktur marmer
Hiji konci konci gembok
Konci jenis ieu nganggo spring silinder pikeun nyetél halangan dina silinder konci, janten silinder konci henteu tiasa diputer sareng ngahontal fungsi ngonci. Struktur pélét ogé mangrupikeun salah sahiji struktur konci anu biasa dianggo. Awak konci tina sajinis kuncén ditindihan ku potongan logam, anu masihan jalma asa kandel sareng padet. Disebut "sarébu lapisan konci". Nanging, struktur internalna ogé mangrupikeun struktur biliar, janten kalebet kana kategori gembok struktur pelor. Konci jenis ieu ngagunakeun logam lambar kalayan bentuk anu béda pikeun meungpeuk sareng ngonci. Struktur jenis ieu sering dianggo dina alloy séng atanapi konci alloyna.

Gembok struktur magnét:
Numutkeun kana prinsip panolakan magnét, sistem silinder konci magnét diadopsi. Papan partisi logam magnét anu tetep sareng pelat magnét anu sami sareng konci na dipasang di antara alur inti konci sareng pin kaamanan. Koncina henteu langsung kontak sareng pin kaamanan. Nalika konci mékanik non slot lancar dilebetkeun kana slot silinder konci, konci na némpél pelat partisi logam sareng ngahasilkeun kakuatan tolakan anu kuat, anu ngajantenkeun gampang dibuka Salaku tambahan, prinsip daya tarik magnét ogé dipaké pikeun ngagambar pelat logam pageuh sareng muka konci na nalika usum semi.

 

Padlocks nyaéta: gembok stainless steel, gembok tambaga, gembok beusi Du-plated, gembok beusi abu, gembok tambaga tiruan, gembok alloy seng, konci garpu, ranté konci
1. stainless steel padlock: jenis ieu gembok dicirikeun ku résistansi oksidasi kuat sareng cocog pikeun panggunaan luar. Nanging, kusabab kasusah ngolah sareng biaya mahal, éta jarang dianggo di Cina.
2. Tambaga tambaga: bahan utama konci na nyaéta tambaga, sareng anu biasa dianggo nyaéta gembok tambaga alit, anu ukuranana kirang tina 40mm, utamina kusabab harga tambaga kawilang tinggi.

 

微信图片_20200830005311
微信图片_20200910001833
18

3. Padlocks beusi: umum pisan.
B. Padlock beusi abu: permukaanna diubaran ku cet abu, teras seueur padlocks warna-warni nembongan, sadayana kalebet kana katégori ieu.
C. Gembok tambaga tiruan: éta kagolong kana gembok beusi anu élopoplasi, anu ngarujuk kana plating tambaga dina permukaan
4. Padlock séng séng: jenis padlock ieu dicetak ku mesin casting die kalayan presisi tinggi.
3 、 Ku bentukna
1. Konci garpu
2. Ranté konci
3. konci U-type

BOSENDA nyayogikeun sababaraha rupa padlocks, padlocks kami dikirimkeun ka nagara-nagara Asia Wétan Kidul, ka Amérika Kidul, ka Éropa, nagara-nagara EU Wétan sareng Wétan Tengah. Kanggo langkung seueur inpormasi, kersa ngahubungi kami. 

微信图片_20200830005319
微信图片_20200910001845
微信图片_20200906171219
微信图片_20200910001818

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk