Wilujeng sumping di toko online kami!

Dasi nilon, dasi, daya tahan tinggi, bahan perlindungan anyar lingkungan, sekrup ékspansi, pipa ékspansi, sababaraha spésifikasi hubungan

Pedaran pondok:

Dasi nilon dibagi kana: dasi nilon ngonci nyalira, dasi nilon label, dasi nilon gesper langsung, anti pembongkaran (segel timah) hubungan nilon, dasi nilon sirah tetep, colokan (sirah pesawat) dasi nilon, dasi nilon pinhole, dasi nilon balung lauk , hubungan nilon tahan cuaca, sareng sajabana.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Kusabab kakhususan produk (témbok ipis, prosés suntikan ageung), prosés nyetak suntikan sareng bahan dasi nilon cukup khusus. Pabrikan anyar umum peryogi prosés éksplorasi anu panjang pikeun ngahasilkeun produk anu mumpuni. Rarancangna ngagaduhan fungsi pikeun lirén deui (kecuali jinis tombol anu tiasa dipindahkeun), anu ngan ukur tiasa diperketat langkung ketat ku dasi kabel anu tiasa dicabut (buckle longgar).

10
12
微信图片_20200909235231

Dasi nilon didamel tina bahan anu disatujuan UL nilon-66, kalayan rating seuneu tina 94v-2. Éta ngagaduhan résistansi asam anu saé, résistansi korosi sareng insulasi. Éta henteu gampang sepuh sareng ngagaduhan kapasitas anu kuat. Suhu operasi nyaéta - 20 ℃ dugi ka 80 ℃ (nilon biasa 66). Hal ieu seueur dianggo di pabrik éléktronik, ngiket set TV, komputer sareng jalur panyambungan internal sanésna, lampu, motor, cocooan éléktronik sareng produk sanésna, ngalereskeun pipa minyak pakakas mékanis, ngalereskeun jalur kabel dina kapal, ngepak sapédah atanapi ngariung objék sanés . Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngariung tulisan sapertos tatanén, hortikultura sareng karajinan tangan. Produk nu ngagaduhan ciri ngariung gancang, insulasi anu saé, ngonci diri sareng ngenceng, gampang dianggo sareng sajabana.

123456
微信图片_20200909235246
微信图片_20200909235251
微信图片_20200909235255

Hal ieu seueur dianggo di pabrik kado Natal, pabrik éléktronik, pabrik pengolahan kawat, pabrik kawat sareng kabel, pabrik cocoan, Festival perayaan, toko alat tulis, supermarket seger, padumukan sadidinten, alat-alat listrik, konektor sareng tulisan sanésna.

ALAT BOSENDA nyayogikeun séri lengkep produk dasi nilon, kalayan bahan PA66 tangan munggaran sareng tegangan kakuatan anu kuat, hubungan nilon kami dikirimkeun ka seueur nagara di seluruh dunya. Kanggo inpormasi lengkep sareng pangetahuan propésional, kersa ngahubungi kami. 

8 9 11 13 14 15 16 17 18 19 1 2 3 4 5 7 20 21

21
微信图片_20200830004758
微信图片_20200906171208
微信图片_20200830001728
微信图片_20200830152219
微信图片_20200906171219

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami