Wilujeng sumping di toko online kami!

Karakteristik sareng klasifikasi agul motong / cakram motong, ruang lingkup panggunaan agul motong.

Karakteristik sareng klasifikasi agul motong / cakram motong, ruang lingkup panggunaan agul motong:

Dina kahirupan sadidinten, upami urang merhatoskeunana, sering aya prosés motong dina hiasan bumi. Éta motong lantai, logam, kai, atanapi bahan sanésna kana bentuk anu dipikahoyong. Pikeun industri pengolahan logam, mesin motong logam diperyogikeun, tapi ogé jenis mesin motong kalayan kamampuan anu kuat ayeuna. Abrasives na motong potongan. Bahan kasar tina potongan motong nunjukkeun yén éta kagolong kana roda grinding. Komponén utama na nyaéta résin abrasives sareng binder. Fungsi utami nyaéta motong waja biasa, logam stainless steel sareng bahan non-logam pikeun ngahontal pangaruh motong anu dipikahoyong. Bentukna nyaéta lambaran ipis buleud.

news3pic1

Ciri motong agul

Pilihan bahan tina sabeulah motong ngagaduhan ciri nyalira, utamina serat gelas sareng résin. Dua bahan ieu dipaké pikeun nyieun bahan beungkeutan anu bertulang. Produk réngsé kualitasna saé, kakuatan tarik anu luhur, résistansi résistansi sareng kakuatan léngkob. Aranjeunna seueur dianggo dina produksi sareng ngosongkeun baja biasa, stainless steel, logam sareng non-logam. Pilihan bahan anu saé sareng téknologi anu saé mastikeun efisiensi motong tinggi potongan motong kana obyék motong.

 

Numutkeun kana matéri, motong disc utamina dibagi kana potongan potongan résin serat sareng potongan motong inten.

1. Wilah motong résin didamel tina résin, digabungkeun sareng sababaraha bahan anu béda-béda. Hal ieu utamina dianggo dina waja alloy, stainless steel sareng bahan hese anu sanés, sareng kinerja motong na khususna penting. Nalika motong, éta tiasa dibagi kana dua jinis, diantarana motong garing sareng motong baseuh. Sabeulah motong wilah ieu kedah nganggo presisi anu langkung stabil. Sumawona, numutkeun kabutuhan motong, bahan sareng karasa tina potongan potongan dipilih, anu tiasa ningkatkeun efisiensi motong sareng ngahémat biaya.

2. Intan motong agul. Ieu ogé alat motong, anu tiasa ditingali sering di industri konstruksi, janten potongan potongan ieu seueur dianggo dina ngolah bahan anu keras sareng rapuh sapertos batu, beton, jalan anyar sareng lami, keramik, jst. sabeulah motong inten anu hadé utamina diwangun ku dua bagian: substrat sareng sirah cutter. Matriks mangrupikeun bagian panyokong utama, anu ogé dianggo pikeun ngabeungkeut sirah cutter, sedengkeun partikel inten dibungkus ku logam dina jero sirah cutter. Kepala cutter utamina dianggo dina prosés motong, sabab sering diteukteuk, janten sirah cutter bakal dikonsumsi nalika dianggo, tapi matrikna moal aya rugi. Tangtosna, sirah cutter ngagaduhan peranan dina motong sabab ngandung intan. Intan mangrupikeun bahan paling hese anu aya ayeuna. Upami ngagosok obyék anu urang kedah motong dina sirah cutter, éta bakal motong obyék.

news3pic2
news3pic3

Waktos Post: Sep-16-2020