Wilujeng sumping di toko online kami!

Pembuka liang, ogé katelah ragaji liang atanapi ragaji liang, ngarujuk kana ragaji sirkular khusus pikeun mesin bunderan mesin dina industri modéren atanapi rékayasa.

news1pic3

Pembuka liang, ogé katelah ragaji liang atanapi ragaji liang, ngarujuk kana ragaji sirkular khusus pikeun mesin bunderan mesin dina industri modéren atanapi rékayasa. Gampang dioperasikeun, merenah dibawa, aman sareng seueur dianggo. Éta merenah pikeun motong liang buleud, liang pasagi, liang segitiga, garis lempeng sareng kurva dina permukaan melengkung tambaga, beusi, stainless steel, plexiglass sareng pelat sanésna nalika dipasang dina bor listrik biasa.

Numutkeun ukuran bunderan anu béda, panyadap gaduh bukaan sareng spésifikasi anu béda. Dina waktos anu sasarengan, numutkeun ka jero liang, aranjeunna dibagi kana jinis standar sareng jinis beban anu jero. Éta dipasang dina bor tangan listrik, bor dampak, bor rocker sareng alat-alat listrik sanés.

Aya dua jinis umum:diaméterna tetep sareng diaméter variabel (jinis pesawat). Pembuka liang diaméter variabel sering dianggo pikeun hiasan di jero sareng luar.

Pembuka liang diameter diaméterna, aya jinis biasa, jinis dampak, jinis anu didinginkan ku cai, anu jenis anu didinginkan ku cai biasana dianggo pikeun lawang témbok, kalayan épisiénsi anu luhur sareng bukaan anu éndah.

 

Numutkeun kana klasifikasi matéri:pembuka liang bi-logam / ragaji liang bi-logam, ragaji karbida semén, ragaji berlian. Bahan anu béda dianggo pikeun motong bahan anu bénten-bénten. Anu paling sering dianggo nyaéta ragaji bimetal. Karbida semén disarankeun pikeun bahan logam keras, sareng intan disarankeun pikeun gelas, serat karbon, keramik sareng bahan rapuh anu sanés.

 

Asesoris anu muka liang utamina kalebet:gagang pangrojong, cinyusu, bor, sareng sajabina cekelan pangrojong kagungan bagian umum. Gergaji liang kalayan diaméter liang anu béda dilengkepan dua spésifikasi cecekelan dukungan. Diaméter liang antara 14 sareng 32 mm mangrupikeun hiji spésifikasi, sareng diaméter liang langkung ageung tibatan 32 mm mangrupikeun spésipikasi.

 

Asesoris tina liang ragaji biasana kalebet:gagang pangrojong, cinyusu, bor, sareng sajabina cekelan pangrojong kagungan bagian umum. Pembuka liang kalayan diaméter liang anu béda dilengkepan dua spésifikasi cecekelan dukungan. Diaméter liang antara 14 sareng 32 mm mangrupikeun hiji spésifikasi, sareng diaméter liang langkung ageung tibatan 32 mm mangrupikeun spésipikasi.

news1pic1
news1pic2
news1pic4

Baja kecepatan luhur mangrupikeun jenis waja alat kalayan teu karasa luhur, résistansi maké tinggi sareng tahan panas tinggi. Baja gancang gancang utamina dianggo pikeun ngadamel ujung ipis rumit sareng tahan paranti motong alat logam, ogé bantalan suhu luhur sareng extrusion tiis maot kusabab kinerja prosésna anu saé sareng kombinasi kakuatan sareng kateguhan anu saé.

Tapper waja gancang nyaéta jenis alat bubuka anu didamel tina waja gancang-gancang, anu utamina dianggo pikeun muka liang dina piring logam atanapi pipa. Éta ogé tiasa dianggo pikeun liang posisi tengah sateuacan muka liang, teras nganggo ragaji liang bi-logam kanggo muka diaméter liang anu diperyogikeun.

Aya seueur jinis muka liang alloy. Ayeuna pasar dibagi kana (biasa) lambar beusi ipis khusus, (jenis praktis) stainless steel ipis khusus kabuka. (kelas sedeng) stainless steel kabuka khusus. (jenis kelas tinggi) stainless steel khusus kabuka (ketebalan pelat waja tiasa ngahontal langkung ti 2cm).

Bréh: pembuka liang bimetal dipaké pikeun muka wilah lambar, kai sareng piring plastik.

Katilu, panggunaan pambuka liang keran baja kecepatan tinggi sareng tapper paduan sami. Titik: biasa, kelas sedeng, kelas tinggi, grinding pinuh, kelas industri.

Tungtungna, tapper alloy cocog pikeun pelat waja sareng mesin ngetok baja gancang cocog pikeun pipa waja.

 

6542 baja gancang

Fitur: eusi vanadium rendah (1%) sareng kontén kobalt tinggi (8%). Kobalt sareng Du tiasa ngajantenkeun sanyawa karbon langkung leyur dina matriks nalika dipareuman sareng manaskeun, sareng nganggo karasa matriks anu luhur pikeun ningkatkeun résistansi pakean.

Karasa: jenis ieu baja speed tinggi boga karasa alus, teu karasa termal, tahan maké sareng kamampuan ngagiling. Héséna perlakuan panas tiasa ngahontal 67-70hrc, tapi sababaraha metode pangobatan panas khusus dianggo pikeun kéngingkeun 67-68hrc karasa, anu ningkatkeun kinerja motong (khususna motong sakedap) sareng ningkatkeun kateguhan pangaruhna.

Aplikasi: baja kobalt kecepatan tinggi tiasa didamel kana sababaraha jinis alat motong, anu tiasa dianggo pikeun motong hese bahan mesin. Kusabab kinerja grinding na saé, éta tiasa dijantenkeun alat motong rumit, anu seueur dianggo di dunya. Nanging, kusabab kurangna sumberdaya kobalt di Cina, harga baja kobalt gancang-kecepatan tinggi pisan, nyaéta sakitar 5-8 kali tina baja kecepatan tinggi biasa.

Perlindungan lingkungan: bahan perlindungan lingkungan, teu aya polusi.


Waktos Post: Sep-16-2020