Wilujeng sumping di toko online kami!

Bit palu listrik mangrupikeun jinis bor palu puteran listrik kalayan kopling kaamanan anu dipasang sareng mékanisme palu pneumatik.

Bit palu listrik mangrupikeun jinis bor palu puteran listrik kalayan kopling kaamanan anu dipasang sareng mékanisme palu pneumatik. Éta tiasa muka liang 6-100 mm dina bahan heuras sapertos beton, bata, batu, sareng sajabana, kalayan épisiénsi anu luhur.

news2pic1

Karakteristik bit palu listrik

1. Sistem panyerepan shock anu saé: tiasa ngajantenkeun cekelan operator raoseun sareng ngagentos kacapean. Cara pikeun ngahontalna nyaéta ngalangkungan "sistem kontrol getaran"; gagang karét lemes dianggo pikeun ningkatkeun kanyamanan cekelan;

2. Saklar kontrol kecepatan anu tepat: nalika saklar hampang dirampa, laju rotasi kirang, anu tiasa ngabantosan mesin pikeun lancar kaluar (contona, narik kaluar dina permukaan anu lemes sapertos ubin, anu henteu ngan ukur tiasa nyegah sakedik ti dieunakeun, tapi ogé nyegah pangeboran tina retakan. Kecepatan tinggi tiasa dianggo dina operasi normal pikeun mastikeun efisiensi damel.

3. Kopling kaamanan anu stabil sareng dipercaya: ogé katelah torsi ngawatesan kopling, éta tiasa nyingkahan gaya réaksi torsi tinggi anu dihasilkeun ku nempelkeun bit bor nalika prosés panggunaan, anu mangrupikeun panyalindungan kaamanan pikeun pangguna. Fitur ieu ogé nyegah unit gir sareng motor tina peureup.

4. Alat panyalindungan motor komprehensif: dina panggunaan, teu tiasa dihindari yén obyék keras granular bakal lebet kana mesin (khususna pikeun ngebor ka luhur dina mesin, sapertos ngebor dina luhur témbok). Upami motorna henteu ngagaduhan panyalindungan anu pasti, gampang pikeun peupeus atanapi corétan ku obyék atos dina puteran gancang-gancang, anu antukna bakal ngakibatkeun gagal motor.

5. Terusan sareng fungsi péngkolan: éta tiasa ngadamel palu langkung seueur dianggo, sareng bentuk réalisasina utamina diwujudkeun ku ngaganti atanapi nyaluyukeun posisi sikat karbon. Sacara umum, alat-alat mérek ageung bakal nyaluyukeun posisi sikat karbon (puteran sikat sikat), anu ngagaduhan kaunggulan operasi anu merenah, penekanan épéktip anu efektif pikeun ngajaga komutator sareng manjangkeun umur jasa motor.

Twist Brill Bit

Bor pulas mangrupikeun alat pangolah liang anu seueur dianggo. Sacara umum, diaméterna antara 0,25 mm dugi ka 80 mm. Sudut spiral bor pulas utamina mangaruhan ukuran motong sudut ngagaru, kakuatan sabeulah sareng kinerja nyoplokkeun chip, anu biasana antara 25 ° sareng 32 °.

1. Sacara umum, bit bor hideung dianggo pikeun ngeboran logam, sareng bahan bit bor nyaéta baja gancang-gancang. Ngebor kana bahan logam umum (waja alloy, waja sanés, wesi tuang, waja cor, logam non-ferrous) dianggo sasarengan sareng bor bor logam. Nanging, perhatosan kedah diperhatoskeun pikeun ngeboran bahan logam, sareng laju rotasi henteu kedah teuing jangkungna, anu gampang ngaduruk ujung bit bor.

Ayeuna aya sababaraha emas dilapis ku pilem logam keras langka, anu didamel tina waja alat sareng bahan sanésna sareng dikeras ku panangan panas. Ujungna digiling dina sudut anu sami dina dua sisi sareng rada diiringkeun deui janten ujung anu seukeut. Teu aya waja, beusi sareng aluminium anu karasa ku perlakuan panas. Aluminium gampang ditempelkeun kana bit bor sareng kedah dilincir ku cai sabun nalika ngebor.

2. Ngebor bahan beton sareng bahan batu, panggunaan bor dampak, digabungkeun sareng batu bor bit, bahan sirah cutter umumna disemen karbida. Rumah tangga biasa, entong bor dina témbok semén, anggo bor listrik spésifikasi 10 mm biasa.

3. Bor kai. Nalika ngebor kana bahan kai, digabungkeun sareng panggunaan bit kai, bit pertukangan kai gaduh volume seueur motong volume, sareng teu karasa alat motongna henteu diperyogikeun janten tinggi. Bahan alat motong umumna baja gancang-gancang. Aya ujung leutik di tengah ujung bit, sareng sudut dina dua sisi relatif ageung, bahkan tanpa sudut. Pikeun posisi ngalereskeun anu saé. Nyatana, bor logam ogé tiasa ngabor kai. Kusabab kai gampang dipanaskeun sareng kiripikna henteu gampang kaluar, perlu diperlambat laju rotasi sareng sering kaluar pikeun miceun kiripik.

4. Bit bor keramik dipaké pikeun ngebor liang dina ubin keramik sareng gelas kalayan karasa langkung luhur. Paduan karbon tungsten dipaké salaku bahan pakakas. Kusabab karasa luhurna sareng kateguhan na goréng, perhatian kedah dibayar pikeun kagancangan sareng panggunaan non-dampak.

news2pic2
news2pic3

Bor Datar

Bagian motong tina bor datar bentukna sekop, kalayan struktur saderhana sareng biaya pabrik murah. Cairan motong gampang dilebetkeun kana liang, tapi kinerja pemotongan sareng panyabutan chip henteu saé. Aya dua jinis latihan datar: integral sareng dirakit. Jenis integral utamina dianggo pikeun micropores pangeboran kalayan diameter 0,03-0,5mm. Agul bor datar anu dirakit tiasa diganti sareng tiasa didinginkan sacara internal. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngebor liang ageung kalayan diaméter 25-500 mm.

 

Bor liang jero

Bor liang jero biasana alat pikeun pemesinan liang anu babandingan jero liang kana diaméterna liang langkung ageung tibatan 6. Biasa dianggo nyaéta gun gun, bor BTA Deep hole, jet drill, DF deep hole bor, jsb Trepanning bor ogé biasa dianggo dina ngolah liang jero.

 

Reamer

Reamer ngagaduhan 3-4 huntu, sareng kaku na langkung saé tibatan bor pulas. Hal ieu digunakeun pikeun ngagedékeun liang anu aya sareng ningkatkeun akurasi mesin sareng finish.

 

Bor Pusat

Bor tengah digunakeun pikeun ngebor liang tengah tina batang karya. Éta saleresna diwangun ku bor pulas sareng spot facer kalayan sudut hélikis alit, janten éta ogé disebat bor pusat sanyawa.

Bor konstruksi mangrupikeun nami umum bor palu listrik sareng bor semén. Ieu dianggo pikeun muka beton, témbok sareng bahan-bahan padamel anu sanés. Penampilan umum nyaéta gagang lempeng, sareng sirahna dilas ku sirah cutter alloy. Sabeulah teu aya bukaan. Ngan slot.

Aya dua jinis bor latihan kai. Salah sahijina nyaéta bor pulas damel. Anu sanésna nyaéta bor datar pikeun damel kai. Bor pulas damel biasana umum disebut bor tukang kayu, kalayan 3 paku dina sirah sareng jarum panjang di tengahna. Kadua sisi rada pondok ku ujung motong. Sabeulahna aya bukaan. Sirah bor datar damel kayu rata. Aya liang leutik di tengahna. Luhurna jarum siga. Teu aya ujung-ujungna. (kanyataanna, sabeulah éta aya dina dua tungtung sirah anu rata, kalayan bukaan ngawangun kontras.) Aya dua jinis gagang, biasa sareng héksagonal.

Bor bor baja gancang dibagi kana bor pulas shank lempeng sareng bor shank taper. Bor shank sami.


Waktos Post: Sep-16-2020