Wilujeng sumping di toko online kami!

Jack, jack horisontal, jack nangtung, jack hidrolik

Pedaran pondok:

Jack biasana dianggo di pabrik, ranjau, angkutan sareng departemén sanés salaku perbaikan kendaraan sareng angkat anu sanés, ngadukung sareng padamelan anu sanés. Strukturna enteng, kuat, fleksibel sareng dipercaya, sareng tiasa dijalankeun sareng dioperasikeun ku hiji jalma.


Detil Produk

Tanda Produk

1033
652

Jack mangrupikeun parangkat angkat anu paling saderhana kalayan jangkungna angkat alit (kirang ti 1m). Éta ngagaduhan dua jinis: mékanis sareng hidrolik. Jack mékanis ngagaduhan jinis rak sareng jinis sekrup. Kusabab kapasitas angkatna anu leutik sareng operasi anu kuli, umumna ngan ukur dianggo pikeun pangropéa mékanis sareng henteu cocog pikeun ngalereskeun sasak. Jack hidrolik ngagaduhan struktur kompak, padamelan stabil sareng fungsi ngonci nyalira, janten seueur dianggo. Kalemahanna nyaéta jangkungna angkat diwatesan sareng laju angkatna laun.
Numutkeun prinsip manufaktur anu béda, aya jack mékanis sareng jack hidrolik. Prinsipna béda. Sacara prinsip, prinsip anu paling dasar tina transmisi hidrolik nyaéta prinsip Pascal, nyaéta tekanan cairanana sami dimana-mana. Dina sistem anu saimbang, tekanan anu dipaksakeun kana piston anu langkung alit langkung alit tibatan éta dina piston anu langkung ageung Gayaana ogé ageung, anu ngajaga cairanana tetep.

1154
292
563
1143
3(1)
4(1)

Ku alatan éta, ngaliwatan pangiriman cair, urang tiasa kéngingkeun tekenan anu bénten-bénten dina tungtung anu benten, sahingga urang tiasa ngahontal tujuan transformasi. Jack hidrolik umum kami nyaéta ngagunakeun prinsip ieu pikeun ngahontal pangiriman gaya. Prinsip mékanis jack sekrup nyaéta narik cecekelan bolak-balik, narik cakar pikeun nyorong bérés ratchet pikeun muter.

Gigi bevel leutik ngajalankeun gir bevel ageung sareng ngadamel sekrup angkat angkat, supados panangan angkat tiasa diangkat atanapi diturunkeun
pikeun ngahontal fungsi ngangkat tegangan. Tapi henteu sakumaha saderhana jack hidrolik.
Beda antara jack horizontal sareng jack nangtung nyaéta: gampang dioperasikeun, kapasitas angkat ageung jack horizontal, cocog pikeun kendaraan ageung. Jack nangtung gampang dioperasikeun sareng cocog pikeun troli.

图片5
图片6
微信图片_20200830151801
微信图片_20200910001833
微信图片_20200906171219

Jack nangtung: ngagunakeun prinsip hidrolik, béda sareng jack mékanis tradisional, éta mangrupikeun alat angkat anu treuk dipasang kalayan operasi, kaamanan, réliabilitas, hemat tenaga kerja sareng likuiditas anu kuat.
Kiwari, salami di tempat parkir atanapi pom bensin, anjeun tiasa ningali derek hidrolik, ngagunakeunana pikeun mikeun kakuatan budak tiasa angkat mobil.
BOSENDA nyayogikeun séri jack kanggo pasar luar negeri, urang tiasa ngalakukeun OEM sareng ODM, kanggo langkung seueur inpormasi, kersa ngahubungi kami.

微信图片_20200906171208
微信图片_20200910001818
微信图片_20200910001845
17
微信图片_20200830004758

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk