Wilujeng sumping di toko online kami!

Ragaji liang HSS, ragaji liang beusi, ragaji liang logam, bit bor baja kecepatan tinggi HSS, ragaji stainless steel

Pedaran pondok:

Gergaji BOSENDA HSS Hole / HSS Hore Opener nganggo résistansi anu kuat dina damel, kalayan sabeulah anu seukeut, lemesna sareng operasi gampang. BOSENDA HSS Hole Saws dirancang pikeun pangguna-friendly.


Detil Produk

Tanda Produk

00000

Salami prosés damel, huntu anu seukeut sareng geter alit anu sacara épéktip tiasa ngadamel kasaimbangan nalika ngeboran liang sareng kandang operasi. Desain anyar alur panyabutan chip tiasa ngajantenkeun besi tua langkung gancang dihapus sareng damelna langkung lancar. Bor pusat grinding, anu diposisikan langkung akurat, kalayan pangaruh anu seukeut, sadaya ieu ngajantenkeun hemat tenaga kerja salami prosés damel. cecekelan sacara efektif tiasa nyegah ngageser.  

0000000
0000
00000000
000

Gergaji HSS Hole tiasa dianggo salaku jual liang aluminium, ragaji liang pelat logam, ragaji liang baja plastik kaku, éta tiasa dianggo kalayan éfisién sareng merenah. pelat waja, pelat beusi SMD, panto aluminium, lambar beusi, alloy aluminium, logam non-standar, sagala jinis pembukaan pipa sareng pengeboran pengolahan bahan logam anu sanés.

11
14
15
20
微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545
16
18
17
19

Gergaji liang HSS / bor HSS gaduh rarancang cecekelan héksagonal, 12-100 mm tiasa disaluyukeun, bagian tina ujung waos digiling ku indéks calakan tina alat mesin CNC; sakali kabentuk, populasi anu seukeut tur presisi na tinggi; saatos perlakuan panas vakum, kateguhan sareng karasa pembuka nyumponan sarat kerja anu saé.

HSS Hole Saw digunakeun dina bor bangku, bor pestol, bor listrik stereo sareng mesin bubut.

00
12
000000
21
12

Salami prosés damel, nambihan cai atanapi coolant bakal ngajantenkeun damel langkung épéktip sareng langkung saé ogé manjangkeun umur produk. Nalika pembuka liang dipasang kana bor, tilu rupa cecekelan anu saluyu kedah dipasang ketat ku alat-alat listrik. Dina prosés operasi, upami aya kalainan atanapi miceun chip henteu idéal, lirénkeun heula damelna, kaluarkeun kiripik runtah teras teraskeun deui damel.

23
24
17
微信图片_20200909031646
19

Ukuran BOSENDA HSS Hole Saws sapertos dihandap:
12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 18.5mm, 19mm, 20mm, 20.5mm, 21mm, 21.5mm, 22mm, 22.5mm, 23mm, 24mm, 25mm, 25.5mm, 26mm, 27mm, 28mm, 30mm , 32mm, 35mm, 38mm, 40mm, 42mm, 45mm, 48mm, 50mm, 53mm, 55mm, 60mm, 65mm, 70mm, 75mm, 80mm, 85mm, 90mm, 95mm, 100mm, 23.5mm, 19.5mm, Center Drill with 5 * 40 (khusus pikeun 12-32MM), sareng bor tengah 6 * 40 (khusus pikeun 35-100mm).

23
20
18
21
22
24

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami