Wilujeng sumping di toko online kami!

Gun lem panas lebur, gun lem beusi listrik, gun hawa panas, gun las plastik, nyerep timah

Pedaran pondok:

Pistol lem panas lebur, kalayan épék pegatna anu akurat, rupa-rupa nozel, tiasa nyumponan sarat tina lini produksi anu béda, desain saringan unik, kondusif pikeun ngabersihkeun sareng ciri sanésna. Pistol lem panas lééh umum henteu bakal cacad nalika dianggo dina 300 ℃ kanggo waktos anu lami, sareng gabungan na awét. Ku alatan éta, mesin perekat ngalembereh panas seueur dianggo di pabrik éléktronik, pabrik tuangeun, pabrik bungkus sareng sajabana Dina raraga ngarobih kakurangan senapan semprot otomatis sareng nyumponan kabutuhan panggunaan sélulér, batok awak gun na didamel tina bahan impor, anu tiasa tahan suhu luhur 300 ℃ sareng mastikeun teu aya deformasi dina suhu luhur pikeun waktos anu lami. Awak gun na beurat beurat sareng gampang dioperasikeun. Desain alat pelindung anu unik tiasa nyegah operator tina scalding sacara ati-ati nalika damel; gabungan universal digabungkeun sareng téknologi canggih Éropa ngajantenkeun gampang dioperasikeun sareng awét; sekrup, strip, spot sareng serat kabut tiasa dianggo dina industri anu béda


Detil Produk

Tanda Produk

6
7

Besi solder listrik mangrupikeun alat anu diperyogikeun pikeun pangropéa listrik. Tujuan utamina nyaéta pikeun ngelas komponén Du sareng kawat. Ku cara kieu, permukaan bagian-bagian las anu bersih sareng solder dipanaskeun dina suhu anu tangtu pikeun ngalenyepan solder, sareng difusi logam dina interface sareng ngabentuk lapisan beungkeutan, pikeun ngawujudkeun las logam.
Nalika las, tahan beusi solder listrik ku panangan katuhu sapertos dina Gambar 1-20, sareng tahan unsur atanapi kawat ku panangan kénca nganggo tang irung mancung atanapi pinset. Sateuacan las, beusi listrik kedah di-preheated sapinuhna. Sajumlah solder kedah dibawa dina ujung sirah beusi soldering. Pasang ujung sirah beusi soldering caket kana sendi solder. Besi listrik sakitar 60 ° kana pesawat horisontal. Dina raraga mempermudah aliran timah lebur tina sirah solder kana sendi solder. Waktos ingetan sirah soldering dina sendi solder kedah dikawasa dina 2-3 detik. Angkat sirah beusi solder, sareng panangan kénca tetep nyepeng unsur éta. Saatos timah dina sendi solder tiis sareng padet, panangan kénca tiasa dileupaskeun. Anggo pinset pikeun muterkeun kawat timah. Saatos mastikeun yén éta henteu leupas, anjeun tiasa ngeureunkeun kawat timbel kaleuleusan ku pemotong sisi.

微信图片_20200830005502
2
1
3
4
15(1)

Pistol las plastik seueur dianggo dina lawon iklan, terpal, mémbran tahan cai, palapis anti rembesan, mémbran tahan cai, pipa, komponén éléktronik, bemper mobil, lantai olah raga, pamrosesan katun mutiara, tank listrik, pipa plastik, pelat PP / PE / PVC sareng las struktur mémbran sareng perbaikan geomembran lokal.
Perhatosan!
Dilarang ngagunakeun catu daya ruksak atanapi saluran listrik pikeun ngecas; dilarang ngagunakeunana dina kaayaan anu ekstrim atanapi di lingkungan suhu luhur (dina panonpoé panas atanapi mobil panas); dilarang ngabongkar batré sareng ngabalikeun kutub positip sareng négatip; dilarang pikeun sambel, malédog, nginghak, sareng ngagulung bedil lem; haram ngalebetkeun barang asing tina logam kana port muatan; dilarang ngagunakeun batré éksternal pikeun nyayogikeun énergi; saatos batréna dibasmi, éta kedah dipasang Total perlakuan. Alat-alatna henteu kedah dianggo ku murangkalih atanapi jalmi-jalmi anu lemah fisik atanapi méntal, atanapi kurangna pangalaman sareng kanyaho, kacuali aranjeunna dina pengawasan atanapi arahan; ngawas budak supaya teu ulin pakakasna. Upami kabel listrik alat ieu rusak, éta kedahna waé diganti ku panyadia jasa kami, anu diperyogikeun salaku alat khusus sareng / atanapi bagian.
1, Punten baca sadaya peraturan kaamanan sareng petunjuk kalayan ati-ati sateuacan dianggo. Punten jaga manual ieu kanggo panggunaan kahareup.
1. Entong ngantep jalma anu teu wawuh kana gun lem atanapi henteu terang peraturan kaamanan ieu sareng paréntah ngoperasikeun bedil lem.
2. Barudak di handapeun dalapan taun teu kénging nganggo éta. Pastikeun iteuk éta henteu sayogi pikeun barudak di handapeun dalapan taun. Aya résiko sesek upami anjeun nyelek iteuk.
3. Barudak sareng jalmi-jalmi anu cacat fisik, indera atanapi méntal atanapi kurang pangalaman sareng élmu henteu kénging nganggo bedil lem. Barudak langkung dalapan taun yuswa sareng jalma anu cacat fisik, indera atanapi méntal atanapi kurangna pangalaman sareng kanyaho tiasa nganggo bedil lem ieu upami diawasi ku jalma anu ngurus kaamananna atanapi parantos diparentahkeun ku wali ngeunaan panggunaan gun lem, sareng parantos ngartos peraturan kaamanan sareng pitunjuk.
4. Barudak henteu kénging beresih, ngajaga sareng nganggo bedil lem tanpa diawasan.
5. Pariksa bedil lem sateuacan unggal dianggo. Sakali bedil lem sareng garis pengisianana parantos rusak, éta moal dianggo. Punten tong muka bedil lem nyalira. Ngan propésional anu mumpuni tiasa ngagunakeun asesoris aslina pikeun perawatan.
6. Saatos gun lem dihurungkeun, éta henteu kénging dijaga.
7. Entong keuna nozel sareng silikon.
8. Ngan propésional anu mumpuni diidinan ngagunakeun suku cadang aslina pikeun ngalereskeun bedil lem. Ngan ku cara ieu kinerja kaamanan pikeun produk tiasa dipastikeun.
9. Henteu kénging nganggo bedil lem nalika direndem dina cai atanapi baseuh.
10. Entong dialungkeun iteuk kana seuneu.

2, Peraturan kaamanan dina ngecas
1. Entong ngeusi batre, ulah ngeusi batre termal.
2. Henteu diidinan ngecas kana méja kaduruk (sapertos kertas, lawon, kaén, sareng sajabana) atanapi di lingkungan anu kaduruk.
3. Entong ngecas dina cai atanapi kaayaan baseuh.

3, Pedaran produk sareng kinerja
1, gun lem cocog pikeun beungkeutan bebas pelarut, sapertos kertas, karton, gabus, kai, kulit, tékstil, busa, sababaraha plastik, keramik, porselen, kaca sareng batu.
2. Cocog pikeun beungkeutan, ngalereskeun, ngahias sareng dimodelkeun.
3. Éta henteu cocog pikeun objék kalayan suhu beungkeutan 50 derajat ka luhur.
4. Teu cocog pikeun beungkeutan objék dina kontak langsung sareng cai atanapi cairan.

4 ation Operasi
1. Mimiti
Punten tarik deui tombol saklar, lampu biru hurung.
2. Tutup
Punten tarik tombol saklar payun kanggo nunjukkeun yén saklar dipareuman.
3. Upami lampu biru pareum, éta kedah dieusi dina waktosna. Lampu beureum hurung nalika ngecas.
4. Lampu héjo sok hurung, nunjukkeun yén listrikna pinuh
5. Punten simpen gun lem tertutup aman saatos dianggo, sareng jantenkeun tiis sadayana sateuacan dipak. Nozel gun panas tiasa nyababkeun karusakan.
6. Ngajaga jalma sareng sato tina lem panas sareng moncong. Nalika lem panas aya hubunganana sareng kulit, bilas langsung ku cai tiis pikeun sababaraha menit. Entong nyobian ngaluarkeun lem panas tina kulit.
7. Ngan ukur lem lem suhu handap (suhu lebur antara 100 sareng 150 ℃) kalayan diaméter 6.8-7.2mm anu tiasa dianggo.
8. Entong nganggo iteuk suhu luhur.
9. Kapangaruhan ku cair, beueus sareng suhu luhur, bagian perekat tiasa tumiba ku nyalira.

5 preparation Persiapan beungkeutan

1. Posisi beungkeutan kedah bersih, garing sareng bebas gajih.
2. Bahan anu nganggo perekat moal kaduruk.
3. Punten tés heula larapna pikeun bahan termal ku sampel workpiece.
4. Suhu ambient sareng suhu bahan damel anu janten beungkeutan nyaéta 5 ℃ - 50.
5. Bahan anu tiasa ngajantenkeun perekat lééh panas janten gancang kedah dipanaskeun ku gun hawa panas
.981012

13
14
6 、 beungkeutan
7 、 Rengse
8 causes Gagal sabab sareng tindakan perlakuan
6 、 beungkeutan

1. Pasang iteuk karét kana alur tuang.
2. Buka senapan lem sareng panaskeun éta salami 180 detik sateuacan dianggo.
3. lem tiasa dianggo ku mencét mesin dewan.
4. Langsung saatos nerapkeun napel lebur panas, peres bahan-bahanna kanggo dihijikeun sasarengan 10 dugi 30 detik. Posisi beungkeutan ogé tiasa dilereskeun.
Saatos tiis sakitar lima menit, posisi ngariung tiasa dimuat.
5. Perhatoskeun henteu nganggo bagéan awak langsung kontak sareng perekat lebur panas dina waktos ayeuna.
6. Posisi beungkeutan tiasa dicét atanapi diwarnaan.

7 、 Rengse

1. Saatos diseupan, angkat sésana lem ku alat anu tumpul. Upami diperlukeun, leupaskeun posisi ngariung deui ku manaskeun.
2. Punten simpen gun lem tertutup sacara aman saatos dianggo, sareng jantenkeun tiis sadayana sateuacan dipak. Nozel gun panas tiasa nyababkeun karusakan.
3. Entong nganggo pelarut kaduruk pikeun ngabersihan posisi ngariung. Résidu napel lebur panas dina baju teu tiasa dicabut.
4. Asik sareng simpen di tempat anu garing teu kahontal ku barudak di handapeun dalapan taun.

8 causes Gagal sabab sareng tindakan perlakuan

Masalah, sabab sareng tindakan pangubaran
Dahar tong iteuk hese sareng bedil lem henteu dipanaskeun pinuh. Panas sacara tuntas salami 180 detik
Dahar gancang teuing
Batré lemah ngeusi batre
Suhu lebur iteuk lem luhur teuing. Anggo iteuk karét aslina anu disarankeun
Lem panas lebur ngalir deui kana bedil lem. Diaméterna iteuk lem leutik teuing. Anggo iteuk lem aslina anu disarankeun
Nalika nyoco pageuh, batang karét henteu lengkep dilebur, teras tuang saatos batang lem lebur
Dina tungtung gluing, nalika bedil lem dihapus tina posisi beungkeutan, "filamen" bakal kabentuk. Dina tungtung lem, lem masih kaluar. Saluyukeun kaluaran lem dina tungtung gelatinization.
Usap lem lééh panas tina nozel. Dina tungtung gluing, bersihkeun nozel sareng bahan damel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk