Wilujeng sumping di toko online kami!

Pita listrik, pita pendukung pembakaran, kasét PVC, pita insulasi

Pedaran pondok:

Pita listrik, atanapi Pita témpél insulasi listrik éléktrik, ogé katelah pita perekat insulasi listrik atanapi pita insulasi. Tiasa disingget janten: Pita listrik PVC, pita PVC sareng sajabina. Pita listrik ngagaduhan insulasi anu saé, tahan seuneu, résistansi tegangan, résistansi tiis sareng ciri sanésna. Umumna cocog pikeun kawat gulungan, insulasi sareng fiksasi tina sababaraha jinis motor sareng bagian éléktronik sapertos trafo, motor, kapasitor, regulator voltase, sareng sél listrik pita beureum, konéng, biru, bodas, héjo, hideung, transparan sareng anu sanésna kelir. Naon ari listrikna sareng naon gunana?


Detil Produk

Tanda Produk

Prosés produksi pita listrik:
Hal ieu utamina dumasarkeun kana pilem PVC teras dilapis ku tekanan karét perekat anu peka.

Tujuan pita listrik:
Umumna cocog pikeun insulasi sababaraha bagian résistansi. Salaku conto, gulungan gabungan kawat, perbaikan karusakan insulasi, trafo, motor, kapasitor, régulator tegangan sareng jinis motor anu sanés, bagian éléktronik tina peran panyalindungan insulasi. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé tiasa dianggo pikeun ngariung, ngalereskeun, nyabak, ngalereskeun, ngégél sareng mayungan dina prosés industri.

9
7

Fitur pita listrik:
Pita listrik ngarujuk kana pita anu dianggo ku tukang listrik pikeun nyegah kabocoran listrik sareng insulate. Éta ngagaduhan kinerja insulasi anu saé, tahan seuneu, résistansi tegangan tinggi, résistansi suhu luhur, élastisitas panyusutan anu kuat, gampang luh, gampang digulung, tahan seuneu anu luhur, résistansi cuaca anu hadé sareng sajabina Salaku tambahan, aplikasi pita listrik ogé lega pisan. Éta tiasa dianggo pikeun insulasi kawat sareng sambungan kabel di handapeun 70 ° C, idéntifikasi warna, panyalindungan sarung, beungkeutan abah kabel, sareng anu sanésna, sareng ogé tiasa dianggo pikeun ngariung, ngalereskeun, nyabak, ngalereskeun, ngégél sareng ngajaga dina prosés industri.

123456

Anggo sareng neundeun pita listrik:
Nalika nganggo pita listrik, urang kedah mungkus nganggo satengah tumpang tindih. Ieu pikeun ngajantenkeun seragam gulungan sareng rapih, sareng tegangan anu cekap kedah diterapkeun. Malihna, dina sambungan sambungan anu paralel, pita listrik kedah dibungkus dina tungtung kawat, teras narilep deui kanggo ngantunkeun karét karét, pikeun nyegah pahat ngaliwat. Nalika mungkus lapisan terakhir tina éléktrik, éta henteu kedah diulur supados teu narik bendera. Dina raraga ngajaga kinerjaana stabil, pita listrik kedah disimpen dina suhu kamar sareng kaayaan ventilasi.
Pita listrik BOSENDA, didamel tina bahan kelas hiji, ngagaduhan caket sareng jaminan beurat anu saé. Béda sareng kasét listrik pasar biasa, anu viskositasna henteu cekap, sareng eupan balik saatos dianggo umumna henteu ideal. Pita kami parantos diuji sacara ketat, mimitian ti pamilihan bahan baku, produksi unggal tautan, dikontrol sacara ketat. Pastikeun yén nasabah wareg saatos nampi. Palanggan ti Est Tengah, Éropa Wétan, Amérika Kidul sareng nagara UÉ.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk