Wilujeng sumping di toko online kami!

Palu listrik, draf pahat listrik, SDS, Max, Hex, pahat runcing, pahat datar, opat pit sareng lima pahat héksagonal pahat, pahat pneumatik

Pedaran pondok:

Pahat seueur dianggo dina situs konstruksi, pahat BOSENSA diekspor ka sakumna penjuru dunya, éta didamel tina pangerjaan anu saé. Kami gaduh kontrol anu ketat pikeun bahan baku THE. Teknisi kami terus ningkatkeun produk urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Bosenda perenahna di kota pabrik perangkat keras di Cina, dimana produksi pahat, bit bor sareng gergaji liang sareng sajabana ngagaduhan kaunggulan lengkep di panjuru nagara. Pengerjaan pahat urang sareng ngudag kaunggulan produk ngajantenkeun téknologi pabrik pahat urang tetep asak sareng tetep kalapa dina pasar alat. 

Chisels5
Chisels4
Chisels3

Serangkaian pahat Bosenda dikenal sacara lega di pasar internasional, bisnisna stabil. Pelangganna ti sababaraha nagara di dunya, ti Amérika Kalér sareng Kidul, nagara-nagara Uni Éropa, nagara-nagara Eu Wétan, Est Asia sareng Wétan Tengah. Kami bakal neraskeun ngagunakeun téknologi dewasa pikeun ngahasilkeun produk anu langkung saé pikeun nyumponan kabutuhan pasar.

 

BOSENDA Electric Hammer Chisel / Chisel, kalayan bahan 40Cr sareng baja karbon, 40CR langkung awét dianggo, anu cocog pikeun témbok bata, témbok semén, kongkrit sareng batu. Pakemna nyaéta MAX shank, SDS shank, Hex shank, pneumatic chisel sareng 65A naskah sareng sajabina, anu sadayana nganggo cangkang runcing, datar sareng ngalegaan. Pakét biasana dina tabung palastik, sarat khusus tiasa disaluyukeun numutkeun paménta konsumén.
Kami ngalakukeun OEM sareng ODM, pengepakan tiasa disaluyukeun.

Chisels2
12
Chisels8
Chisels1
Chisels9
Chisels7

BOSENDA Pahat ngagem résistansi anu kuat, awét dina kinerja hirup, bahan anu mumpuni ngajantenkeun karasa tatah dihareupeun sabagian ageung pahat pasar.

Pahat tiasa dianggo dina liang dina témbok beton sareng bata, motong sareng alur. Kami nyayogikeun séri lengkep jinis-jinis sapertos pahat runcing, pahat datar leutik, pahat datar ageung, pahat semisircular, pahat alur anu seukeut, jsb.

Panjang pahat tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

Kanggo inpormasi lengkep, mangga ngahubungi kami.

23
20
18
21
22
微信图片_20200830152219

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami