Wilujeng sumping di toko online kami!

Bit bor palu listrik, bit bor beton, SDS, Max, Hex, bit perkusi, perforator, bit bor

Pedaran pondok:

Bit palu listrik mangrupikeun jinis bor palu puteran listrik kalayan kopling kaamanan anu dipasang sareng mékanisme palu pneumatik. Éta tiasa muka liang 6-100 mm dina bahan heuras sapertos beton, bata, batu, sareng sajabana, kalayan épisiénsi anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Aya seueur jinis bit bor palu listrik. Nalika urang ngerek hal anu béda, urang nganggo bit bor anu sanés. Tangtosna, sababaraha jinis bit bor béda-béda. Upami urang hariwang ngagaleuh bit anu salah, urang kedah sacara saksama diajar spésifikasi sareng modél bit palu listrik. Ngan ku cara kieu urang tiasa terang naha urang peryogi bor. Hayu urang tingali spésifikasi sareng modél bit palu listrik?

0000000
0000
15

Spésifikasi bit palu listrik: 6 mm, 8 mm x 110 mm; 8 mm x 160 mm; 8 mm, 10 mm, 12 mm x 10 mm, 10 mm, 12 mm, 16 mm, 20 mm x 450 mm jsb.

Awak utama bor palu karbida semén didamel tina waja paduan kualitas luhur, sareng sirah cutter dilas ku karbida semén. Éta tiasa dianggo kalayan sagala jinis palu listrik. Éta cocog pikeun pangeboran dina beton, bata sareng bahan-bahan gedong anu sanés. Mangrupikeun alat pangeboran kalayan aplikasi anu lega sareng efisiensi tinggi dina industri konstruksi sareng instalasi.

微信图片_20200909031036
微信图片_20200909031446
微信图片_20200909031402
21

Spésifikasi set bor palu listrik nyaéta: 5 * 110mm, 6 * 110mm, 6 * 160mm, 8 * 160mm, 10 * 160mm jsb.
Pakem buleud sareng pasagi bor palu listrik
6mm 8mm 10mm 12mm 14mm 16mm-28mm jsb.
Panjang ngaliwatan témbok bor nyaéta 350mm
16MM 18MM 20MM 22MM 25MM 28MM

16
17
00
15

Karakteristik bit palu listrik
1. Sistem panyerepan shock anu saé: tiasa ngajantenkeun cekelan operator raoseun sareng ngagentos kacapean. Cara pikeun ngahontalna nyaéta ngalangkungan "sistem kontrol getaran"; gagang karét lemes dianggo pikeun ningkatkeun kanyamanan cekelan;
2. Saklar kontrol kecepatan anu tepat: nalika saklar hampang dirampa, laju rotasi kirang, anu tiasa ngabantosan mesin pikeun lancar kaluar (contona, narik kaluar dina permukaan anu lemes sapertos ubin, anu henteu ngan ukur tiasa nyegah sakedik ti dieunakeun, tapi ogé nyegah pangeboran tina retakan. Kecepatan tinggi tiasa dianggo dina operasi normal pikeun mastikeun efisiensi damel.
3. Kopling kaamanan anu stabil sareng dipercaya: ogé katelah torsi ngawatesan kopling, éta tiasa nyingkahan gaya réaksi torsi tinggi anu dihasilkeun ku nempelkeun bit bor nalika prosés panggunaan, anu mangrupikeun panyalindungan kaamanan pikeun pangguna. Fitur ieu ogé nyegah unit gir sareng motor tina peureup.
4. Alat panyalindungan motor komprehensif: dina panggunaan, teu tiasa dihindari yén obyék keras granular bakal lebet kana mesin (khususna pikeun ngebor ka luhur dina mesin, sapertos ngebor dina luhur témbok). Upami motorna henteu ngagaduhan panyalindungan anu pasti, gampang pikeun peupeus atanapi corétan ku obyék atos dina puteran gancang-gancang, anu antukna bakal ngakibatkeun gagal motor.

14
12
9
11
13
10
12
18
19
20

5. Terusan sareng fungsi péngkolan: éta tiasa ngadamel palu langkung seueur dianggo, sareng bentuk réalisasina utamina diwujudkeun ku ngaganti atanapi nyaluyukeun posisi sikat karbon. Sacara umum, alat-alat mérek ageung bakal nyaluyukeun posisi sikat karbon (puteran sikat sikat), anu ngagaduhan kaunggulan operasi anu merenah, penekanan épéktip anu efektif pikeun ngajaga komutator sareng manjangkeun umur jasa motor.
6. Palu bor fungsi dual
Naon anu kedah urang perhatoskeun nalika nganggo bit palu listrik?
1.Material peryogi perhatosan dina panggunaan bit palu listrik - mastikeun naha catu daya anu nyambung dina situs saluyu sareng pelat nami palu listrik. Naha pelindung kabocoran nyambung. Bit bor sareng wadah na kedah dicocogkeun sareng dipasang leres-leres.
2. Peringatan pikeun panggunaan bor palu listrik - nalika ngebor témbok, siling sareng lantai, perlu mastikeun naha aya kabel anu dikubur atanapi pipa. Nalika damel di jangkung, perhatoskeun pisan kasalametan objék sareng pejalan kaki di handap, sareng atur tanda peringatan upami diperlukeun.
3. Pancegahan pikeun panggunaan bor palu listrik - mastikeun naha saklar dina palu dipotong. Upami saklar listrik hurung, alat listrik bakalan ngadadak nalika colokan na dilebetkeun kana stop kontak listrik, anu tiasa nyababkeun cilaka pribadi. Upami tempat damelna jauh tina catu daya, kabel sambungan kalayan kapasitas anu cekap sareng instalasi mumpuni bakal dianggo. Upami kabel penyuluhan ngalangkungan gang pejalan kaki, éta bakal diangkat atanapi langkah-langkah kedah dilakukeun pikeun nyegah kabel tina remuk sareng rusak

20
18
21

BOSENDA Electric Hammer Bor Bit / Beton Bor Bits / Bor Bor / Electric Bor didamel tina waja 40Cr sareng paduan tungsten yg8c asli. Kalayan kendali anu ketat ngeunaan prosés pangobatan panas suhu luhur, produk ngaraosan kombinasi sampurna teu karasa sareng kateguhan, sareng perlakuan permukaan na saé pisan.
Bahan paduan kualitas luhur dipaké pikeun ngajantenkeun bor anu seukeut sareng tahan kaabadian, manjangkeun umur jasa sareng ningkatkeun résistansi dampak.
Iketna biasana dina tabung plastik bodas, sareng tiasa ogé disesuaikan sesuai syarat pelanggan.
Jenis bor anu sanésna didamel tina waja karbon. Tapi bit bor 40Cr ngagaduhan penampilan anu langkung lancar sareng umur jasa langkung lami sababaraha kali langkung seueur tibatan bor karbon koléktif.
Aplikasi produk: seueur dianggo pikeun ngebor marmer, granit, beton, semén, témbok bata sareng bahan sanésna.
Pakemna gaduh maks, SDS, hex sareng kustomisasi non-standar.
Catetan: ketebalan marmer kedah langkung ti 50 mm, sareng penguatan kedah dihindari nalika ngebor dina beton.
BOSENDA Electric Hammer Bor Bit nyayogikeun ukuran anu lengkep. Bisa nyumponan sarat pikeun sadaya kabutuhan dina bor.

22
19

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami