Wilujeng sumping di toko online kami!

Ganda tujuan rengkuh, ratchet rengkuh dua-tujuan, rengkuh sirah anu tiasa dipindahkeun, rengkah kabuka ganda, rengkuh kotak, rengkuh adjustable

Pedaran pondok:

Klasifikasi sareng aplikasi spanner:

 


Detil Produk

Tanda Produk

Spanners dasarna dibagi kana dua jinis, rengkuh maot sareng rengkuh langsung. Tilas anujul kana rengkuh sareng nomer tetep aya tulisannana, sedengkeun anu terakhir mangrupikeun rengkuh anu tiasa diatur.

1. spanner padet: hiji tungtung atanapi duanana tungtung didamel ku mukaan ukuran anu tetep, anu dianggo pikeun ngaco kacang atanapi baud tina ukuran anu tangtu.

2. Kotak spanner: duanana tungtung gaduh liang héksagonal atanapi dua belas sudut tungtung tungtung damel, cocog pikeun ruang damel sempit, henteu tiasa nganggo kasempetan rengkuh biasa.

3. Ganda tujuan rengkuh: hiji tungtung sami sareng bentang solid tunggal, tungtung anu sanésna sami sareng bentang cincin, sareng baud atanapi kacang tina spésipikasi anu sami dikaco dina dua tungtung na.

4. spanar adjustable: lebar bubuka tiasa disaluyukeun dina kisaran ukuran anu tangtu, sareng tiasa dianggo pikeun ngahurungkeun baud atanapi kacang tina spésifikasi anu béda. Fitur strukturna tina rengkuh nyaéta rahang anu tetep dijantenkeun janten rahang datar kalayan huntu anu alus; hiji tungtung rahang anu dipindahkeun dijantenkeun rahang datar; tungtung anu sanés didamel janten rahang cekung kalayan huntu anu alus; ku mencétan cacing, rahang anu tiasa dipindahkeun tiasa gancang dipiceun sareng posisi rahang tiasa dirobih.

15
微信图片_20200909215636
微信图片_20200909215654
微信图片_20200909215702

5. Span hook: ogé katelah rengkuh sabit, dipaké pikeun ngahurungkeun kandel kacang datar anu diwatesan.
6. Rengkuh stop kontak: éta diwangun ku sababaraha stop kontak sareng liang héksagonal atanapi dua belas liang, sareng dilengkepan gagang, batang penyambung sareng asesoris sanés. Éta cocog pikeun bolts atanapi kacang sareng posisi screw anu sempit atanapi déprési jero.
7. Rengkuh héksagon: L ngawangun héksagon bar rengkuh, khusus dianggo pikeun muterkeun sekrup héksagon. Modél rengkuh héksagon dumasarkeun kana ukuran sisi sabalikna tina héksagon, sareng ukuran baudna ngagaduhan standar nasional. Tujuanna: éta khusus dianggo pikeun nyepetkeun atanapi ngabongkar kacang dina alat mesin, kendaraan sareng alat mékanis.
8. Torsi rengkuh: éta tiasa nembongkeun torsi anu diterapkeun nalika ngaco kana baud atanapi mur; atanapi nalika torsi anu diterapkeun ngahontal nilai anu ditangtoskeun, éta bakal ngirim lampu atanapi sinyal sora. Rengkuh torsi dipaké pikeun rakitan kalayan torsi anu ditangtoskeun.

13
12
13
22
18
17
16

Larapna kombinasi rengkuh: rengkuh dual-tujuan industri ageung cocog pikeun minyak bumi, kimia, metalurgi, pembangkit listrik, pemurnian minyak, damel kapal, pétrokimia sareng industri sanés. Mangrupikeun alat anu diperyogikeun pikeun pamasangan alat, alat sareng pangropéa alat. Rengkah tujuan ganda dibagi kana sistem métrik sareng sistem Inggris. Bahan rengkuh dual-tujuan / rengkuh kombinasi: rengkuh dual-tujuan didamel tina 45 waja karbon sedeng atanapi waja paduan 40Cr. Standar pabrikan rengkuh tujuan ganda: GB / t4392-1995 (rengkuh padet perkusi sareng rengkuh kotak perkusi). Fitur tina rengkuh ganda-tujuan: rengkuh / kombinasi rengking ganda-ditempa tina waja karbon sedeng kualitas luhur atanapi waja paduan kualitas luhur. Éta ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur stabil, kapadetan bahan tinggi, résistansi tabrakan anu kuat, henteu tilepan, kontinyu, henteu léngkok, akurasi dimensi anu luhur sareng daya tahan. Bahan tina rentang anu tiasa diatur tiasa:

1. Baja kromium vanadium: simbol kimia CR-V, anu kualitasna langkung saé dina waja.
2. Baja karbon: kualitasna umum, sareng seueur di pasar.
Rengkuh mangrupikeun salah sahiji alat pamasangan sareng panyabutan anu biasa dianggo dina kahirupan, anu dianggo pikeun ngahurungkeun baud atanapi kacang.

Aya dua jinis spanners, rengkuh tetep sareng rengkuh fleksibel. Anu tiheula nuduhkeun rengkuh anu parantos diserat kalayan jumlah anu pasti, ogé dikenal salaku rengkuh padet, sareng anu terakhir nyaéta rengkuh anu tiasa diatur.
Lebar muka tina rengkuh pindah tiasa disaluyukeun dina kisaran anu tangtu. Mangrupikeun alat pikeun nyepetkeun sareng ngaleupaskeun kacang sareng baud tina spésipikasi anu béda. Rengkuh anu tiasa disaluyukeun diwangun ku sirah sareng gagang, sareng sirah diwangun ku lambey piring anu tiasa dipindahkeun, lambey kaku, sungut piring, turbin sareng pin batang.
Lapang paéh ogé katelah rengkuh padet, utamina dibagi kana rengkuh padet dua sirah sareng rengkuh padet sirah tunggal. Éta ngagaduhan seueur fungsi, utamina dina pangropéa mékanis, alat, hiasan bumi, perbaikan mobil sareng kategori sanés. Rengkuh padet anu dipimpin ganda mangrupikeun alat umum, anu diperyogikeun pikeun alat-alat mesin atanapi suku cadang, pangropéa transportasi sareng mesin tatanén.

23
20
18
21
22
微信图片_20200909015835

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami