Wilujeng sumping di toko online kami!

Raga keramik gelas intan, bor kaca, ragaji holw gelas, keran gelas, ragaji keramik, ragaji marmer

Pedaran pondok:

 

BOSENDA kaca gelas / pembuka liang kaca, resep kaunggulan kinerja, sirah pangeboran pinuh partikel berlian bermutu tinggi, desain produk anu beurat-beuratna, ku sirah anu seukeut sareng awét, sareng tahan kaén anti anti gores. Éta ngagaduhan sadaya ciri bor kaca anu saé / bor keramik / ragaji keramik. 

 


Detil Produk

Tanda Produk

00000

Sirah pangeboran didamel tina emery kualitas luhur anu dilegaan sareng kentel, anu langkung awét tibatan pembuka liang anu sami. Desain bubuka khusus sareng perawatan plating nikel dina permukaan tiasa pisan ngirangan résistansi nalika ngebor sareng ngajantenkeun slotting sareng pangeboran langkung épisién. Kalayan desain anu dioptimalkeun tina alur panyabutan chip, chip sareng slag tiasa diturunkeun tina alur panyabutan chip kalayan lancar saatos dibuka, sareng sacara efektif tiasa ngaleungitkeun panas nalika prosés damel.

0000000
0000
00000000
000

Cecekelan buleud cocog pikeun bor leungeun listrik sareng vise. Spésifikasi produk kumplit sareng nyumponan sarat tina sababaraha bukaan

Raga liang kaca cocog pikeun muka liang dina bahan rapuh sareng keras sapertos gelas, ubin keramik, bata vitrified, keramik, marmer, jst.

Intan bit sareng penjualan liang kaca ngahijikeun téknologi canggih, prestasi ilmiah sareng téknologi sareng kinerja. Precision made, super maké-tahan, seukeut. Dina prosés damel, éta ngagaduhan kaunggulan teu aya runtuhna ujung, kecepatan tinggi sareng seukeut ogé ramah-pangguna.

微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545

Bor khusus: cocog pikeun ngebor kaca, keramik, ubin lantai, sareng sajabana sirah cutter kerung sareng didamel tina emery. Aya slot dina témbok sirah cutter pikeun mempermudah pembuangan chip limbah. Éta cocog pikeun pangeboran liang diaméterna ageung.

00
11
000000
13
12
17
微信图片_20200909031646
19

Catetan: sateuacan dianggo, pastikeun yén sadaya sekrup produk parantos dilereskeun. Mimiti pikeun uji nganggo bor tangan listrik pikeun ningali naha sabeulahna leres-leres leres, teras muka liangna supados teu leres operasi.

23
20
18
21
22
24

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami