Wilujeng sumping di toko online kami!

Agul motong inten, agul ragaji inten, agul motong ubin keramik, agul motong marmer, agul motong granit, agul ragaji

Pedaran pondok:

Agul motong inten mangrupikeun salah sahiji alat motong, anu seueur dianggo dina ngolah bahan anu keras sareng rapuh sapertos batu, beton, papan lempeng, jalan anyar sareng lami, keramik sareng sajabina. Sabeulah motong intan utamina diwangun ku dua bagian: matrix sareng sirah cutter.


Detil Produk

Tanda Produk

Matriks mangrupikeun bagian dukungan utama tina sirah cutter anu kabeungkeut, sedengkeun sirah cutter mangrupikeun bagian motong dina prosés panggunaan. Hulu cutter bakal dikonsumsi teras-terasan dianggo, sedengkeun matrixna henteu, Alesan kunaon sirah cutter tiasa motong sabab ngandung intan. Intan mangrupikeun bahan paling hese ayeuna, éta motong obyék olahan ku gesekan dina sirah cutter, sareng partikel inten dibungkus dina sirah cutter ku logam.

6
10
微信图片_20200909031646
微信图片_20200909031545
微信图片_20200909031133

Prosés pembuatan agul motong inten:

1. Sinter motong agul sabeulah: dibagi kana sintering mencét tiis sareng panas mencét panas.

2. Las agul motong inten: aya dua jinis las: frékuénsi luhur las sareng las laser. Las frékuénsi luhur bakal ngelas sirah cutter sareng substrat sasarengan dina suhu sedeng molten anu luhur, sareng las laser bakal ngalembereh ujung kontak tina sirah cutter sareng substrat ngalangkungan sinar laser suhu luhur pikeun ngawangun kombinasi metalurgi.

3. Sabeulah motong inten listrik: bubuk tina sirah motong napel na substrat ku metoda electroplating.

00
12
8
9
12
13

Klasifikasi potongan:
1. Kontinyu sabeulah ragaji: sabeulah ragaji teras-terasan biasana dilakukeun ku cara sinter. Ikatan perunggu biasana dianggo salaku matéri dasar matrix. Cai kedah ditambihan pikeun mastikeun pangaruh motong nalika motong, sareng jinis celah tiasa dipotong ku laser.
2. potongan agul potongan sapotong: ragaji huntu rusak, gancang motong gancang, cocog pikeun metoda motong garing sareng baseuh.

3. Agul motong jinis turbin: digabungkeun sareng kaunggulan tina dua barang anu mimiti, huntu ragaji teras-terasan nampilkeun turbin sapertos cekung cembung seragam, anu ningkatkeun kagancangan motong sareng manjangkeun umur jasa.
Béda jinis wilah raga intan dipilih pikeun bahan anu béda, sareng formulasi bubuk anu béda cocog pikeun karakteristik bahan anu bénten-bénten, anu mangaruhan langsung kana kualitas, pangaruh, tingkat kualifikasi sareng bahkan biaya sareng manpaat tina produk material.

Faktor-faktor anu mangaruhan épisiénsi sareng kahirupan intan bunder ragaji bunderan nyaéta motong parameter prosés, ukuran partikel inten, konsentrasi, karasa beungkeut, sareng sajabana Numutkeun énérgi motong, aya kecepatan liniér tina wilah ragaji, konséntrasi motong sareng speed feed.

23
20
18
21

1. Cocog pikeun motong terrazzo marmer.
2. Motong trotoar semén, réfrakter keras sareng bahan non-logam.
3. Slotting jalan, sasak sareng walungan.
4. Ukiran permukaan jalan sareng dek jembatan.
5. Seueur dianggo dina pangwangunan kota, rekonstruksi jalan, pangwangunan landasan bandara, trotoar beton sareng situs konstruksi sanésna, khususna cocog pikeun operasi motong aspal sareng beton
Dina praktékna, laju liniér tina bunder ragaji bunder intan diwatesan ku kaayaan alat, kualitas sabeulah ragaji sareng sipat batu anu bakal diteukteuk. Dina hal umur jasa anu pangsaéna sareng motong efisiensi agul ragaji, laju liniér tina agul ragaji kedah dipilih numutkeun sipat-sipat batu anu sanés. Nalika ragaji granit, kecepatan liniér sabeulah ragaji tiasa dipilih dina kisaran 25m ~ 35m / s. Pikeun granit kalayan kandungan quartz tinggi sareng sesah diteukteuk, wates handap kecepatan liniér agul ragaji cocog. Dina produksi batu bata rupa granit, diaméter bilah ragaji bunderan intan leutik sareng kecepatan liniér tiasa ngahontal 35m / s.
150 mm agul motong inten, sabeulah slott inten 180 mm, agul ragaji inten 350 mm, agul ragaji kerikil konstan 400 mm, agul ragaji beton 500 mm, agul motong témbok inten 600 mm, agul ragaji témbok 700 mm, motong tumpukan inten 800 mm agul, 900 mm agul ragaji intan, 1000 mm agul ragaji inten, agul ragaji beton 1200 mm.
Tingkat pakan nyaéta laju pakan tina batu anu bakal diteureuy. Ukuranana mangaruhan tingkat ragaji, kakuatan dina agul ragaji sareng dissipasi panas di daérah ragaji. Nilaina kedah dipilih numutkeun sifat batu anu bade diteukteuk. Sacara umum, motong batu anu langkung lemes, sapertos marmer, tiasa leres-leres ningkatkeun laju pakan, upami kecepatan pakanna kirang teuing, langkung kondusif pikeun ningkatkeun tingkat réngsénan. Upami tingkat pakanana lemah teuing, ujung inten tiasa gampang digiling. Nanging, nalika ragaji granit kalayan struktur sisikian kasar sareng teu rata henteu rata, laju feed kedah dikirangan, upami henteu, getaran agul ragaji tiasa nyababkeun fragméntasi inten sareng ngirangan tingkat ragaji. Kecepatan feed tina gergaji granit umumna dipilih dina kisaran 9m ~ 12m / mnt.
BOSENDA nyayogikeun sagala jinis cakram motong / Inten Saw Blade / Diamond Cutting Blade. Sirahna seukeut sareng tahan kaéndosan, umur jasa na langkung lami tibatan tina cakram motong di pasar umum. Kami nyayogikeun spésifikasi lengkep ngeunaan cakram motong anu sanés, sareng produk kami dijual ka sadaya buana. Urang ogé tiasa ngalakukeun cakram motong anu henteu standar numutkeun sarat konsumén. 
BOSENDA motong bagian sirah disk dirumuskeun ku alloy keras kualitas luhur anu ngajantenkeun cakram langkung awét sareng manjangkeun umur damel.

22
微信图片_20200909015835

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami