Wilujeng sumping di toko online kami!

Bor bor konstruksi, bor alloy multi-fungsi, bor bor kaca keramik, bor logam, bor Overlord, bor témbok marmer, gergaji liang karbida semén

Pedaran pondok:

Operasi pangeboran hakékatna mangrupikeun prosés motong. Prasyarat pikeun ngarengsekeun prosés motong nyaéta yén karasa bahan bahanna kedah langkung luhur tibatan bahan anu diolah. 


Detil Produk

Tanda Produk

00000

Bit bor cukup umum dina kahirupan urang sadidinten, tapi seueur jalma panginten henteu terang spésifikasi bor. Nyatana, aya seueur jinis bit bor, anu utamina dibédakeun numutkeun kagunaan anu béda-béda, nyaéta naon jinis anu tiasa dibor. Bit bor umum ngagaduhan bor pulas, bor datar, bor jero, reamer, countersink, bor tengah sareng sajabina.

0000000
0000
00000000
000

BOSENDA Bor beton multi-fungsional / bor keramik keramik / bor bor alloy / bor segitiga / bor bor kaca / témbok bor bit / titanium bor bit seri mumpuni pikeun bor dina waja, beusi, tambaga, beton, aluminium, kotak keramik, plastik, marmer, kaca kandel, keramik, bata vitrified, marmer, granit sareng bahan-bahan rapuh anu heuras.

YG8Cc karbida bit gaduh résistansi maké anu langkung saé sareng pangaruhna karasa tibatan YG6 bit. Produkna gaduh spésifikasi bentuk huntu anu seukeut, panyabutan chip lemes, anu ngajantenkeun langkung akurat sareng pangbukaan saderhana sareng ningkatkeun épisiénsi pangbukaan.

19
1234567
000000
123456

Aplikasi tina bit bor:
Wengkuan aplikasi bor: bor listrik, bor pengisian, bor bangku, bor dampak sareng mesin pengeboran datar anu sanés.

00
21
23
15
12
17
25
24

Spésifikasi parantos réngsé Bit bor multifungsi anu seueur dianggo dina sadaya situs konstruksi. BOSENDA nyayogikeun sésa-sésa bor bor profesional numutkeun tuntutan sareng sarat anjeun.

BOSENDA Multifunctional Triangle Bor Bit / Bor Bor / Marmer Stone Bor Bit, anu awét, kalayan agul seukeut, panyabutan chip lemes kalayan operasi gampang. Éfisiénsi chip panyabutan chip anu saé, bagian awak lemes, henteu nempel kana péso, pangeboran langkung épéktip sareng kahirupan damel berkepanjangan.

20

Pegangan buleud emas titanium cocog pikeun bor tangan listrik, ngecas bor, wakil bangku, bor datar sareng sajabina.

Séri bor BOSENDA dijual ka nagara-nagara di sadaya buana. Seri bit bor resep eupan balik anu saé sapertos biasa, sareng kami bakal teras nekenkeun kualitas produk sapertos biasa. 

22
20
18
21
22
19

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami