Wilujeng sumping di toko online kami!

Ranté, ranté angkat, ranté galvanis, ranté stainless steel, sababaraha spésifikasi

Pedaran pondok:

Ranté bar / blok ranté dibédakeun numutkeun panggunaan sareng fungsi anu sanés


Detil Produk

Tanda Produk

Numutkeun ka kagunaan sareng fungsi anu béda, ranté beusi tiasa dibagi kana opat jinis: ranté transmisi, ranté anu ngirim, ranté traksi sareng ranté khusus khusus.
1 ranté transmisi, utamina dianggo pikeun mindahkeun ranté listrik.
2 ranté ngalantarankeun, utamina dianggo pikeun bahan sampeu.
3 ranté tarik, utamina dianggo pikeun narik sareng ngangkat ranté.
4 ranté khusus, utamina dianggo dina ranté alat mékanis khusus, kalayan fungsi sareng struktur ranté khusus.

10
1
2
3
4
5

Pikeun struktur batang ranté beusi / blok ranté, dina produk anu sami, séri produk ranté dibagi numutkeun struktur dasar ranténa, nyaéta numutkeun bentuk komponén, bagian sareng bagian anu dibungkus sareng ranté, sareng ukuran saimbang antara bagéan. Aya seueur jinis ranté, tapi struktur dasarna ngan ukur di handap ieu, sareng anu sanésna mangrupikeun bentuk bentuk sapertos kieu. Urang tiasa ningali tina struktur ranté di luhur yén kaseueuran ranté diwangun ku piring ranté, ranté pin, poros leungeun baju sareng bagian sanésna. Pikeun jinis ranté beusi anu sanés, ngan ukur plat ranté anu dirobih numutkeun sarat anu béda. Sababaraha dilengkepan scraper, sababaraha dilengkepan bantalan pituduh, sareng sababaraha dipasang sareng roller dina plat ranté. Ieu sadayana dilereskeun kanggo waktos aplikasi anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk