Wilujeng sumping di toko online kami!

Coét sudut, bor dampak, palu, bor li-ion, alat kakuatan

Pedaran pondok:

Alat kakuatan anu paling sering urang tingali di pasar nyaéta sapertos dihandap:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Supir batré litium supir rechargeable / supir rechargeable: anu cocog pikeun liang pangeboran asup sareng kaluar tina sekrup, logam, keramik sareng plastik.
2. Bor listrik anu tiasa dicas ulang cocog pikeun péngkolan sareng kaluar sekrup. Pangeboran ogé tiasa dilakukeun dina kai, logam, keramik sareng plastik, atanapi pangeboran tabrakan dina bata, beton sareng batu.
3. Rengkuh anu tiasa diisi tiasa dianggo pikeun ngaco sareng kaluar tina ukuran ukuran anu parantos ditangtoskeun, sareng tiasa ogé dianggo pikeun ngencangkeun sareng ngaleupaskeun kacang dina kisaran ukuran anu parantos ditangtoskeun.
4. palu listrik Rechargeable cocog pikeun pangeboran dampak dina bata, beton sareng batu. Anjeun tiasa ogé ngerek liang kai, logam, keramik sareng plastik. Mesin anu dilengkepan kontrol kecepatan éléktronik sareng fungsi maju / mundur ogé tiasa ngaleupaskeun / ngencarkeun sekrup sareng ketok. Sajenis
5. Bor leungeun listrik cocog pikeun pangeboran dina plastik, keramik, logam sareng kai. Mesin dilengkepan pangaturan listrik sareng fungsi maju / mundur ogé tiasa muterkeun sareng bor. Sajenis
6. Bor épék cocog pikeun pangeboran dampak dina bata, beton sareng batu. Éta ogé tiasa ngebor liang dina kai, logam, keramik sareng plastik. Model anu dilengkepan ku alat kontrol kecepatan éléktronik sareng fungsi maju / mundur ogé tiasa ngaleupaskeun / ngencarkeun sekrup sareng ketok. Sajenis

微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545
000000
00
15
123456

7. Bor palu tiasa dianggo pikeun pangeboran geter dina beton, témbok bata sareng batu. Saatos bor geter dipareuman, mesin tiasa dianggo pikeun ngebor liang kai, logam, bahan keramik sareng plastik. Mesin anu dilengkepan ku alat kontrol kecepatan éléktronik sareng saklar bata positip / négatip tiasa ngahurungkeun / kaluar sekrup atanapi benang bor. Mesin anu dilengkepan ku fungsi motong tiasa ngalaksanakeun operasi pahat. Sajenis
8. Pilihan listrik cocog pikeun ngikis dina beton, témbok bata, batu sareng aspal. Upami asesoris anu pas dipasang, mesinna ogé tiasa dianggo pikeun ngetok sekrup atanapi ngagaleuh bahan leupas. Sajenis
9. Sudut coét cocog pikeun motong, grinding sareng sikat grinding logam sareng batu. Cai henteu kénging dianggo nalika dioperasikeun, sareng pelat panduan kedah dianggo nalika motong batu. Pikeun modél dilengkepan kadali éléktronik. Grinding sareng poles ogé tiasa dilaksanakeun upami aksésori anu pas dipasang dina mesin sapertos kitu. Sajenis
10. Mesin polishing cocog pikeun ngagosok logam sareng batu. Sajenis
11. coét lempeng (kalayan kabayang emery dipasang) cocog pikeun grinding logam sareng nyoplokkeun burr. Mesin anu dilengkepan ku alat kontrol kecepatan éléktronik ogé tiasa masang sikat, kabayang grinding ngawangun kipas sareng sabuk grinding dina mesin kalayan gancang. Sajenis
12. Supir listrik cocog pikeun ngahurungkeun / kaluar sekrup sareng liang pangeboran dina kai, logam, keramik sareng plastik. Sajenis

3
4
5
1
2
10
14

13. Mesin ngetok cocog pikeun ngetok liang lempeng. Saatos masang asesoris khusus, ngetok buta tiasa dilaksanakeun. 14. Pangaruh rengkuh cocog pikeun ngahurungkeun / kaluar sekrup dina kisaran ukuran anu parantos ditangtoskeun, sareng tiasa ogé ngencangkeun / ngaleupaskeun kacang dina kisaran ukuran anu parantos ditangtoskeun. Sajenis
15. Gunting listrik listrik cocog pikeun motong lambar beusi, sareng moal ngahasilkeun kiripik. Anjeun tiasa motong kurva sareng garis lempeng. Sajenis
16. Geser listrik lempeng / gunting punch listrik cocog pikeun motong pelat logam, sareng pelat logam moal pulas sareng cacad saatos motong. Éta tiasa dianggo pikeun motong garis lempeng, motong liang jero sareng motong sudut bending sempit. Sajenis
17. Raga diagonal tiasa dianggo pikeun motong lempeng bujur sareng motong lempeng melintang. Sajenis
18. Mesin motong profil tiasa motong piring logam sacara vertikal sareng horisontal tanpa nganggo cai. Sajenis
19. Mesin motong batu cocog pikeun slotting atanapi motong bahan mineral tinggi (sapertos marmer). Perlu ngaoperasikeun mesin dina workbench anu stabil sareng nganggo panutup pelindung. Mesin kalayan konfigurasi khusus ogé tiasa dianggo pikeun motong baseuh. Dilarang ngagunakeun mesin ieu pikeun motong kai, plastik atanapi logam. Sajenis

 

11
7
12
6
7

20. Mesin slotting témbok
Éta dilengkepan slider pituduh, anu cocog pikeun motong atanapi ngagiling alur dina bahan anu ngandung kandungan mineral tinggi (sapertos beton bertulang, tembok bata sareng aspalan aspal, sareng sajabana), henteu nganggo cai.
21. Curvilinear cocog pikeun motong kai, plastik, logam, papan keramik sareng karét dina palapis tetep. Éta tiasa motong garis lempeng atanapi sudut bevel (kana sudut 45 derajat).
22. Éta cocog pikeun ragaji dina platform kerja anu stabil. Éta tiasa dianggo pikeun ragaji lempeng bujur sareng transversip atanapi ragaji diagonal. Sudut motong maksimum motong sudut serong nyaéta 45 derajat. Sajenis
23. Mesin motong laté tiasa ngagunakeun mesin ieu pikeun motong sababaraha bentuk dina plastik foamed, karét foamed sareng bahan anu sami. Sajenis
24. Sanders / trimmer / planers cocog pikeun garing ngagiling kai, plastik, pangisi sareng permukaan cet. Mesin kalayan fungsi pangaturan listrik ogé tiasa ngalaksanakeun operasi polés. Sajenis
25. Pistol hawa panas tiasa dianggo pikeun ngabengkokkeun atanapi ngelas palastik, ngaleungitkeun cet lawas sareng pipa panas anu tiasa nyusut. Salaku tambahan, éta ogé tiasa dianggo pikeun las, plating timah, lebur lem sareng cairan pipa cai. Sajenis
26. Detektor témbok tiasa ngadeteksi logam, kawat, kai sareng bahan sanés. Sajenis
27. Rangefinder laser tiasa ngukur jarak, luas sareng volume, sareng sacara teu langsung ngukur jangkungna. Sajenis
28. Alat tingkat laser alat ukur ieu cocog pikeun ngukur sareng mariksa garis horisontal sareng nangtung.

Aplikasi sudut coét:
1. Roda grinding anu béda tiasa dianggo pikeun ngagiling logam anu béda, motong sareng anti karat;
2. Sabeulah motong batu tiasa dianggo pikeun ngolah ubin, batu, kai leutik sareng veneer (langkung aman tibatan motong kai dina coét sudut ku agul ragaji alit);
The polishing logam tiasa dilaksanakeun ku ngaganti kabayang na polishing kabayang.
Palu listrik:
1. Éta khusus pikeun pangeboran dina permukaan anu kuat, beton, sareng batu, sareng palu listrik multifungsi. Éta tiasa dianggo tibatan bor listrik biasa sareng pick listrik nalika diluyukeun kana posisi anu pas sareng dilengkepan bit bor anu pas.
Pickaxe bor listrik: éta ngagaduhan fungsi pangaruh anu hébat pikeun langsung ngaruksak sareng ngaruksak objék, sapertos anjeun nganggo palu sareng pahat kanggo jalan, tapi épisiénsi na pasti sababaraha kali langkung luhur tibatan padamelan manual. 

8
123456

2. Beda utama antara pickaxes listrik sareng palu listrik nyaéta bédana ukuran. Palu listrik anu gaduh kakuatan tinggi tiasa ngebor liang ageung disebat palu listrik, anu sami prinsipna. Duanana latihan ngagaduhan fungsi rotasi sareng palu.
Dampak bor tiasa dianggo salaku bor listrik biasa. Aya saklar parobihan di dinya, anu tiasa dirobih janten pangeboran biasa sareng pangeboran dampak.

Kakuatan bor listrik 12V bénten sareng 21V. Kakuatan 12V langkung alit tibatan 21V.
1. Laju ngaleupaskeun batré bor listrik dibagi kana seueur tingkatan. Kakuatan bor 12V aya dina 10C, sareng kakuatanana umumna sakitar 5C.
2. Kakuatan ogé gumantung kana kakuatan kaluaran, kusabab tegangan kaluaran 21V tinggi, sanajan arusna henteu cekap ageung, éta tiasa ditambahan ku tegangan, janten urang henteu ngan saukur tiasa nyarios naha kakuatanana sami, tapi ogé gumantung kana kamampuanna pikeun nahan tegangan.

BOSENDA nyayogikeun saperangkat pakakas listrik, palanggan alat listrik kami ti Uni Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Wétan Tengah sareng nagara-nagara Asia Wétan Kidul.

Kanggo langkung seueur produk alat kakuatan, kersa ngahubungi kami.

微信图片_20200910001406
微信图片_20200910001822
微信图片_20200830004758
微信图片_20200906171208
微信图片_20200910001829
微信图片_20200830152219
微信图片_20200906171219

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk