Wilujeng sumping di toko online kami!

Tentang Kami

Profil Perusahaan

office1

Cina Boda Tools Co., Ltd.diadegkeun dina 2013 ti Cina, kami aya di Propinsi Zhejiang, Cina. Ngaran mérek BOSENDA didaptarkeun dina nami perusahaan. Kalayan ngembangkeun bisnis, di 2016, kami ngadaptarkeun Yiwu Xin Tong Impor & Ékspor Co.Ltd., Kalayan hak impor sareng ékspor kami nyalira, kalayan modal ngadaptar 10 juta RMB.

Kami gaduh langkung ti 100 karyawan sasarengan sareng sisi manufaktur kami, dibagi kana produksi, penjualan, téknologi, saatos penjualan, babagian gudang. Kami tim anu dinamis, ngora, energetic sareng jelas-berorientasi.

Pabrik urang perenahna di kota pabrik pakakas terkenal di Cina, éta ogé kampung halaman ti pangadeg mérek hardware BOSENDA. Kalayan kaunggulan unik perangkat keras kampung halaman sareng sumber bahan konstruksi, éta ngamungkinkeun urang aksés gampang dina pangendali kualitas produk, épisiénsi dina waktos pangiriman sareng sababaraha jinis alat.

Produk BOSENDA minuhan kualitas standar internasional sareng sababaraha katégori kami langkung ti sarat kualitas. Pelanggan kami ti nagara anu sanés sareng produk kami dikirim ka sadaya buana. Kami ilubiung dina paméran luar negeri sacara teratur.

company pic

Produk Kami

Produk hardware BOSENDA dibagi kana sababaraha kategori, BOSENDA tapper / hole saw series, kalebet glass tapper / glass hole saw, stainless steel tapper / HSS hole saw, koa alloy tapper / Points hole saw, wall tapper / wall hole saw / bet hole hole , gerobak marmer / ragaji liang marmer, kai keran kai / ragaji liang kai. Kami muka / ragaji liang ngagaduhan sirah motong anu seukeut sareng kualitas bahan dijamin. Éta tiasa ngebor liang dina waja, kai, batu, plastik, kaca sareng bahan sanés.

BOSENDA séri bit bor, kalebet bit bor palu listrik, bit bor pulas, bit bor overlord, bit bor tukang kayu saterasna, bit bor urang tiasa dianggo pikeun ngebor kana waja, kai, batu, plastik sareng bahan sanés. Kalayan latar tukang produksi bit bor, séri bit bor BOSENDA dipasihan sertipikat kualifikasi industri, produk kami dikirimkeun ka sadaya buana.

BOSENDA motong wilah séri / motong alat séri / motong séri cakram, sapertos inten motong sabeulah, pisang motong kai alloy, aluminium motong disk, grinding roda / waja motong waja, kaca motong agul sareng sajabana, séting motong BOSENDA minuhan sarat motong tina sagala rupa bahan di pasar konstruksi.

Seri grinding BOSENDA, grinding permukaan batu, kalayan séri produk kumplit nyumponan paménta pasar pikeun ngagiling.

Seri alat-alat tangan BOSENDA, sapertos rengkuh pipa, gunting PVC / pemotong PVC, gunting lambar logam, pemotong kawat, rengkuh gabungan, rengkuh ratchet, kaset, kaset listrik, jengkar héksagon.

BOSENDA séri alat listrik, coét sudut pikeun 115mm, 180mm sareng 230mm cakram motong, bor litium, palu éléktronik sareng saterasna. Kami nyayogikeun alat listrik dumasar kana tuntutan pasar internasional.

product_img1
product_img2
product_img3

Inpormasi handapeunana nyaéta klasifikasi alat pakakas, asa bébas ngahubungi kami upami peryogi langkung seueur inpormasi dina alat sareng produk bahan konstruksi.

(Klasifikasi produk-produk perangkat keras sareng listrik: 1. Alat-alat tangan; 2. Alat-alat listrik; 3. Alat-alat motong, alat-alat ukur sareng alat lisah; 4. Pengencang sareng segel; 5. Penanganan bahan; 6. Panyimpenan, bungkus, sareng perlengkapan kantor bengkel; 7. Produk listrik; 8. Alat tés sareng méter; 9. Motor, bantalan sareng sabuk; 10; penerangan; 11; las; 12 Bahan kimia lokakarya 13, kaamanan sareng kaamanan 14, bebersih beberesih 15, hidrolik pneumatik 16, pompa, alat pipa sareng klep 17, kipas sekunder klasifikasi: 1, alat manual: (1) toolbox / bag tool car toolbox box portable portable tool portable tool 2) Spanner, adjustable wrench, open-end wrench, dual-purpose wrench, ring wrench, ratchet wrench, hexagon rengkuh, rengkuh / obeng torsi, stop kontak open-end rengkuh (3) stop kontak set stop kontak Metric leungeun baju dampak leungeun baju alat bantu (4) dampak leungeun baju set dampak leungeun baju métrik pangaruh leungeun baju Inggris pangaruh leungeun baju bantu (5) dampak bit leungeun baju set dampak leungeun baju héksagon bit (6) Bit leungeun baju, set bit lengan , pola pola liang tengah, 12 sudut bit leungeun baju, E-type bit lengan, hexagon socket bit, cross bit, M ngawangun bit, datar datar, head head (7) obeng, multi-fungsional obeng sareng taxiway head screw Screw cap driver , Obeng bit M ngawangun, obeng héksagon stop kontak sirah obeng, obeng palang silang, set obeng, obeng bit slotted, sirah obeng non beuheung, batang sambung (8) sirah obeng, set obeng obéng, sirah be obéng beuheung (9) palu instalasi palu palu oktagonal diatur palu palu (10) tang alat C / g clamp f clamp datar pahat detektor magnét palu péso forceps spring clamp (11), tang irung datar irung panjang irung tang kawat ngarusak tang tang kawat rancung tang irung snap ring tang Carp tang mini tang, tangtungan hemat tenaga kerja, tang pompa cai, tang irung bay, alat kabel, tang irung serong, tang irung bunder, tang set komprehensif (12) alat éléktronik, tang éléktronik, supir sekrup anti statis, produk anti-statis séjén, tang anti statis, kawat solder nyetél tang éléktronik (13) Penguasa, penguasa baja, ukuran tape Inggris, pita métrik, pita tampilan digital, penguasa tingkat, pita pita serat, gunting, gunting untuk berbagai tujuan, péso geser lambaran beusi, péso listrik , cutter, péso seni, alat insulasi, tés kalam listrik sareng rengkuh insulasi Insulated stripper wire insulated tang irung panjang insulated péso kabel insulated tang irung panjang.

Cutter kabel insulated, insulated luhur motong tang, insulated tang tang, insulated tang irung mancung, insulated obeng, insulated pompa cai, insulated leungeun baju jeung alat bantu, insulated bayonet tang, insulated condong tang, insulated bunder irung tang, alat insulasi séjén, set tina alat-alat insulasi, alat tukang ledeng urang, pipa Bangku tongs ranté pipa tongs manual pipa ngembangna alat manual bending alat palastik pipa cutter threading alat pipa alat mesin threading mesin logam cutter pipa hidrolik mesin bending bukaan alat riveting alat mékanis Rotary cutting tool step pengeboran liang logam pambuka Alat bantu pikeun pembuka liang, gun riveting, alat khusus pikeun perbaikan kendaraan, alat umum set, set alat sistem rem, alat katrol sabuk, alat setir mesin setir, alat pipa minyak set, alat sistem udara, alat pelapis cat, sikat cat, péso dempul, laras cet, ngagiling témbok, gun silikon, alat ngajentrekeun garis, 2, alat listrik, dicekel Daya t bahan sampeu ool sareng bahan polesan a, bor bit B, pahat C, sirah obeng sareng baju baju D, pembuka liang e, agul ragaji kurva F, agul-agul gergaji g, gergaji gergaji h, grinding mesin keureut I, grinding agul J, motong inten agul K, pemotong kai L, asesoris sanésna m, silihbalikeun agul agul muatan listrik aktipitas Ku alat listrik batré biasa B, alat listrik batré litium alat motong kakuatan logam a, bor listrik B, bor dasar magnét C, mesin ngetok listrik D, ragaji silihbales.)

Sertipikat

zhengshu