Wilujeng sumping di toko online kami!

42 Ragaji Bi-Logam Liang pikeun logam kai, Kumaha ragaji, Papan Gips Plastik Besi Lempeng Liang Saw, Bor kai Kayu, bor matél

Pedaran pondok:

BOSENDA M42 Bi-Metal Hole Opener / BI-Metal Hole Saw nganggo résistansi anu kuat dina damel, kalayan agul seukeut sareng lemesna ogé operasi anu gampang. Salami prosés damel, huntu anu seukeut sareng geter alit anu sacara épéktip tiasa ngadamel kasaimbangan nalika ngeboran liang sareng kandang operasi. Desain anyar alur panyabutan chip tiasa ngajantenkeun besi tua langkung gancang dihapus sareng damel langkung lancar sareng gampang. Produkna dirancang pikeun ramah-pangguna.


Detil Produk

Tanda Produk

00000

BOSENDA Bi-Metal Hole Saws dijual di sakumna dunya, kalayan konsumén ti Amérika Serikat, Kanada, Australia, Jérman, Inggris, Spanyol sareng Tuang Nagara Éropa sapertos Georgia, Rusia, sareng ka nagara Amérika Kidul sapertos Brazil, Mexico, Chili , Kolombia sareng sajabina, ka nagara-nagara wetan Tengah sapertos Irak, Dubai, Saudi, Qatar, Amin sareng sajabina ....

Gergaji liang BOSENDA mikaresep eupan balik pasar anu saé sareng konsumén nempatkeun pesenan anu rutin. Kualitas sareng durasi hirup tina ragaji liang teras-teras terasrasakeun koméntar anu saé. Gergaji liang BOSENDA tiasa diterapkeun dina panggunaan industri, éta mumpuni pikeun sadaya situs konstruksi.

0000000
0000
00000000
000

The Hole Saws ku bor pusat grinding, anu diposisikan langkung akurat, kalayan pangaruh anu seukeut, sadayana ieu ngajantenkeun pangalaman anu ramah-pangguna sareng hemat tenaga kerja nalika prosés digawé.

BOSENDA M42 Bi-Metal Hole Saws / Steel Hole Saws / Metal Bor kalayan ukuran tina 14-300mm, bahan M42, cocog pikeun muka liang dina waja logam, casting, alloy aluminium sareng fittings pipa logam anu sanés, piring plastik, sagala rupa kai, papan gipsum sareng bahan sanésna.

Cairan éksternal éksternal langkung saé pikeun ditambih nalika ngebor bahan logam. Upami aya perhentian anu disababkeun ku bahan-bahan sampah nalika dioperasikeun, kedahna lirén heula operasi teras teraskeun damel saatos miceun runtah.

微信图片_20200909031109
14
微信图片_20200909031545
13

Entong nganggo seueur teuing kakuatan nalika ngabongkar sareng ngarakit sekrup. Nalika liang pangeboran dina bahan kalayan kandel langkung ti 10 mm, perlu dipiceun cinyusu dina bor posisi.

Bi-Metal Hole Openers / Hole Saws / Bi-Metal Drills seueur dianggo dina sagala jinis bor bangku, mesin pengeboran sareng bor tangan listrik.

00
15
000000
微信图片_20200921105230
12
17
微信图片_20200909031646
19

Ukuran produkna sapertos kieu:
15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 19mm, 20mm, 21mm, 22mm, 23mm, 24mm, 25mm, 26mm, 28mm, 30mm, 32mm, 35mm, 38mm, 40mm, 42mm, 45mm, 50mm, 53mm, 55mm, 60mm, 65mm, 70mm, 75mm, 80mm, 85mm, 90mm, 95mm, 100mm, 105mm, 110mm, 115mm, 120mm, 125mm, 130mm, 135mm, 140mm, 145mm, 150mm, 155mm, 160mm, 165mm, 170mm, 175mm, 180mm, 185mm, 190mm, 195mm, 200mm, 48mm, 6 * 68,205mm, 210mm, 215mm, 220mm, 225mm, 230mm, 240mm, 245mm, 250mm, 255mm, 260mm, 270mm, 275mm, 280mm, 285mm, 290mm, 295mm, 300mm.

23
20
18
21
22
24

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami